Alonso: 19 από τους 20 οδηγούς γνωρίζουν ήδη πως δεν θα κερδίσουν το φετινό πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso πιστεύει ότι 19 από τους 20 οδηγούς της Formula 1 γνωρίζουν ήδη από τις δοκιμές στο Μπαχρέιν, προτού καν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, πως δεν θα στεφθούν πρωταθλητές του 2024, λέγοντας πως και φέτος ο Max Verstappen θα πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, εκτιμά πως η AMR24 είναι βελτιωμένη σε σχέση με το περσινό μονοθέσιο, αλλά δεν μπορεί να πει το κατά πόσο η Aston Martin θα επαναλάβει το εντυπωσιακό ξεκίνημα του 2023.

Ωστόσο, ο δύο φορές πρωταθλητής πιστεύει ότι η Red Bull θα είναι και φέτος ένα βήμα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, με τον Max Verstappen να κατακτά τον 4ο παγκόσμιο τίτλο του. Όπως είπε:

Δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα για να ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά νομίζω ότι ο Max θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και η Red Bull θα κυριαρχήσει στο άθλημα. Επίσης, το concept που παρουσίασαν φέτος είναι και μια έκπληξη. Αυτή τη στιγμή, πρέπει απλώς να τους παρακολουθήσουμε και να δούμε πώς αποδίδουν.

Νομίζω ότι υπόλοιποι 19 οδηγοί στα paddock τώρα θα πιστεύουν ότι δεν θα κερδίσουν το πρωτάθλημα. Συμβαίνει το 99% του χρόνου στην καριέρα σου. Αυτό είναι ένα βάναυσο άθλημα.

Νομίζω ότι είναι δύσκολο να πούμε από τώρα εάν έχουμε ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίσει αγώνες. Θα έλεγα, νομίζω ότι αφού είδα τον Max και το μονοθέσιο της Red Bull φέτος, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες για όλους να κερδίσουν έναν αγώνα φέτος. Αλλά έτσι είναι.

Παρόμοια άποψη έχει και ο Alex Albon που απαντώντας στην ερώτηση τι θα γίνει στο πρώτο GP, την επόμενη εβδομάδα, απάντησε:

Ο Max θα έχει προβάδισμα 25 δευτερολέπτων, θα πάει για ένα pit stop στο τέλος του αγώνα και θα κάνει και τον ταχύτερο γύρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...