H BYD ήρθε στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η BYD εισέρχεται στην ελληνική αγορά, με τον όμιλο Σφακιανάκη να ορίζεται ως επίσημος διανομέας στη χώρα μας. Η συνεργασία έχει ως στόχο να επιταχύνει την υιοθέτηση των οχημάτων νέας ενέργειας (NEVs), όπως αποκαλεί η κινέζικη εταιρία τα plug-in και αμιγώς ηλεκτρικά της μοντέλα, στην Ελλάδα, παρέχοντας πρόσβαση σε αυτά μέσω ενός δικτύου φυσικών σημείων πώλησης και aftersales, καθώς και διαδικτυακά.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η BYD είχε δεσμευτεί και το έπραξε, να έχει διαθέσει έως και τον Φεβρουάριο του 2024 περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια επιβατικά NEVs, ενισχύοντας τα διαπιστευτήρια της μάρκας καθώς εισέρχεται σε νέες αγορές στην Ευρώπη.

Το αποτύπωμα της BYD καλύπτει πλέον έξι ηπείρους, περισσότερες από 70 χώρες και πάνω από 400 πόλεις, εξοικονομώντας εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που ισοδυναμούν με 50 εκατομμύρια τόνους έως και τον Φεβρουάριο του 2024.

Ο όμιλος Σφακιανάκη έχει δεσμευτεί να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της Ελλάδας στην ηλεκτροκίνηση και να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές μέσω σημαντικών επενδύσεων σε κανάλια διανομής και σχετικές υποδομές.

Σε δηλώσεις του, ο Σταύρος Π. Τάκη, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Σφακιανάκη, τόνισε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την BYD, τον κορυφαίο κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων (NEV) στον κόσμο, γνωστό για την πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών, την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων του, τις υψηλές επιδόσεις τους στον τομέα της αυτονομίας και την ευρεία απήχηση του σχεδιασμού τους.

Είμαι βέβαιος ότι θα διαδραματίσουμε κεντρικό ρόλο στο στρατηγικό σχέδιο της Ελλάδας για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης, παρέχοντας στους πελάτες μας προϊόντα επόμενης γενιάς που υποστηρίζονται από τα ανώτερα διαπιστευτήρια ασφάλειας της BYD και τη διασφάλιση της καλύτερης στην κατηγορία της υποστήριξης aftersales του ομίλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...