Στις 18 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια του Audi Q6 E-tron

Σχετικά άρθρα

H Audi ξεκίνησε το teasing του νέου Q6 E-tron πριν έναν χρόνο, με τη γερμανική εταιρία να κάνει σήμερα γνωστό ότι τα αποκαλυπτήρια του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της θα γίνουν στις 18 Μαρτίου.

Το νέο Q6 E-tron βασίζεται στην Premium Platform Electric (PPE) πλατφόρμα που αναπτύσσει η Audi μαζί με την Porsche, την ίδια που χρησιμοποιεί και η ηλεκτρική Porsche Macan.

Το μοντέλο της εταιρίας από το Ingolstadt θα προσφέρεται και ως Sportback, θα διαθέτει τεχνολογία 800 volt, με την αυτονομία του να ανέρχεται σε 600 χλμ ανά φόρτιση και θα προσφέρεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα και σε δύο εκδόσεις, Q6 e-tron και SQ6 e-tron. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 100 kWh και φορτίζει από το 10 έως το 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά με χρήση ταχυφορτιστή 270 kW.

Το Q6 e-tron παράγει 375 άλογα (396 άλογα με τη λειτουργία boost για μικρά χρονικά διαστήματα), με το SQ6 e-Tron να παράγει 483 άλογα (510 άλογα με τη λειτουργία boost), με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Δες ακόμα

Το εσωτερικό του Audi Q6 E-Tron

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...