Επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά

Σχετικά άρθρα

Χθες το βράδυ, βρεθήκαμε στο Περιστύλιο του εμβληματικού Ζαππείου Μεγάρου, για το ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά από τον όμιλο Σφακιανάκη, ο οποίος θα είναι ο επίσημος διανομέας για την χώρα μας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η έναρξη των πωλήσεων των Atto 3 και Seal, με την εταιρία να αναφέρει ότι θα διαθέτει μια γκάμα 6 μοντέλων (Han, Tang, Atto 3, Dolphin, Seal και Seal U) σε λιγότερο από ένα χρόνο. Το Seal U θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική, όσο και σε έκδοση plug-in υβριδική.

Οι τιμές

Μοντέλο Έκδοση Τιμή (ευρώ)
Atto 3 Comfort 37.990
Atto 3 Design 39.990
Seal Design 45.990
Seal Excellence AWD 48.990

Παράλληλα, η εκδήλωση σηματοδότησε ένα ακόμη ορόσημο για τη BYD στην Ευρώπη, αποτελώντας το πρώτο λανσάρισμά της για το 2024. Προς το παρόν, η κινέζικη εταιρία έχει εμπορική παρουσία σε 20 ευρωπαϊκές χώρες, ανοίγοντας 148 νέα καταστήματα το 2023, φτάνοντας συνολικά τα 251 στην ήπειρο μας.

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD βρίσκονται στην Αθήνα (Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού), όπου θα μπορείς να δεις από κοντά σε πρώτη φάση, τα Atto 3 και Seal. Ο όμιλος Σφακιανάκη έχει σχεδιάσει και υλοποιεί την επέκταση τόσο του δικτύου λιανικής, όσο και του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Σφακιανάκη, κ. Σταύρος Π. Τάκη, ο οποίος παρουσίασε τη στρατηγική του ομίλου και το όραμα της επόμενης ημέρας, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου, η οποία σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο μίας μακροχρόνιας και δυναμικής πορείας.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τάκη ανέφερε :

Ο Όμιλος Σφακιανάκη, με 65 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της σύγχρονης αυτοκινητιστικής ιστορίας της Ελλάδας. Το εμπνευσμένο όραμα, η ξεκάθαρη στρατηγική, οι επενδύσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό μας, συντελούν στην επιτυχία του Ομίλου.

Έχουμε την τιμή, να καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου Σφακιανάκη τον κορυφαίο κατασκευαστή οχημάτων Νέας Ενέργειας στον κόσμο, τη BYD, και μαζί να οδηγήσουμε τις εξελίξεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και στην Ελλάδα.

Aπό την πλευρά της BYD, μίλησε ο Michael Shu, managing director της BYD Ευρώπης, ο οποίος καλωσόρισε τον όμιλο Σφακιανάκη στην οικογένεια της BYD, τονίζοντας:

Πρόκειται για το πρώτο εθνικό λανσάρισμα της BYD στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά, καθιστώντας τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Σφακιανάκη στην Ελλάδα ιδιαίτερα σημαντική.

Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα και μία αμοιβαία δέσμευση να εμπνεύσουμε και να προωθήσουμε τη βιώσιμη κινητικότητα με μια καινοτόμο και ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει πολλαπλές επιλογές κορυφαίας τεχνολογίας και εξοπλισμού.

Δεσμευόμαστε να κάνουμε την ηλεκτρική κινητικότητα πιο προσιτή σε περισσότερους καταναλωτές και με τον συνεργάτη μας, τον Όμιλο Σφακιανάκη, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ενός πολύ υψηλού επιπέδου πωλήσεων και υπηρεσιών after sales στους Έλληνες καταναλωτές.

Η ΒΥD (Build Your Dreams) έχει όραμα τη μείωση της θερμοκρασίας της Γης κατά 1 βαθμού Κελσίου (Cool the Earth by 1 βαθμό Κελσίου), και διαθέτει τεχνογνωσία στην ανάπτυξη μπαταριών και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Κλείνοντας, η κινέζικη εταιρία προσφέρει βασική εγγύηση για το αυτοκίνητο 6 ετών ή 150.000 χλμ., για την μπαταρία 8 έτη ή 200.000 χλμ. (με υγεία της μπαταρίας μεγαλύτερη ή ίση του 70%), ενώ για τους ηλεκτροκινητήρες 8 έτη ή 150.000 χλμ. Τέλος, για τους πρώτους αγοραστές προσφέρει δωρεάν συντήρηση για 3 χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...