Νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers

Σχετικά άρθρα

Με την παρουσίαση της νέας γενιάς CR-V και των ολοκαίνουργιων ZR-V και e:Ny1, η Honda στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα “Honda Dream Offers”.

Το Honda Dream Offers περιλαμβάνει δύο σημαντικά οφέλη για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα νέα μοντέλα:

  • Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2.9%
  • Πέντε χρόνια δωρεάν περιοδική συντήρηση

Χρηματοδότηση με Επιδοτούμενο Επιτόκιο 2,9%

Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:

  • Σταθερή μηνιαία δόση
  • Ελάχιστη προκαταβολή 40%
  • Περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες

Δωρεάν Περιοδική Συντήρηση

Το πρόγραμμα δωρεάν περιοδικής συντήρησης καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της Honda για τα πέντε πρώτα χρόνια ή πέντε πρώτα service (όποιο συμβεί πρώτο), σύμφωνα με το σύστημα service reminder.

Σχεδιασμένο για τις σύγχρονες ανάγκες

Το πρόγραμμα Honda Dream Offers αποτελεί μια αξιόπιστη και αποδοτική εναλλακτική λύση για την απόκτηση ενός Honda SUV νέας γενιάς, έχοντας ως προτεραιότητα τις σύγχρονες ανάγκες των υποψηφίων αγοραστών. Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Επιπλέον Προνόμια

Η Honda στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα δωρεάν επέκταση 2 ετών στην 3ετή εργοστασιακή εγγύηση και στο 3ετές πρόγραμμα οδικής βοήθειας Honda Assist δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:

  • 5 χρόνια (3+2) εργοστασιακή εγγύηση bumper to bumper
  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Hybrid/Electric powertrain
  • 8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας EV
  • 5 χρόνια (3+2) οδική βοήθεια Honda Assist

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από 1η Μαΐου

Από την Τετάρτη 1 Μαΐου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με...

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...