Η Tesla συνεχίζει τις απολύσεις

Σχετικά άρθρα

Η Tesla συνεχίζει τις απολύσεις και εκτός από δύο ανώτερα στελέχη της, απέλυσε 500 υπαλλήλους που εργάζονταν στο τμήμα των Superchargers ταχυφορτιστών της.

Τα δύο στελέχη που απέλυσε η Tesla είναι η Rebecca Tinucci, ανώτερη διευθύντρια των Superchargers και ο Daniel Ho, επικεφαλής του προγράμματος νέων οχημάτων.

Η Tinucci ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δικτύου Supercharger της Tesla κατά τη διάρκεια της εξαετούς θητείας της στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών να πείσει και άλλες εταιρείες να υιοθετήσουν το North American Charging Standard (NACS) που ανέπτυξε η Tesla.

Ο Ho εργάζονταν στην Tesla για 10 χρόνια και διετέλεσε διευθυντής προγραμμάτων οχημάτων και πρωτοβουλιών για νέα προϊόντα και διευθυντής των προγραμμάτων ανάπτυξης των Model S, 3 και Y. Το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας δημόσιας πολιτικής με επικεφαλής τον πρώην επικεφαλής δημόσιας πολιτικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης Rohan Patel, ο οποίος παραιτήθηκε από την εταιρεία την περασμένη εβδομάδα, απολύεται επίσης.

Οι περικοπές αυτές έρχονται να προστεθούν στην πρόσφατη μείωση του εργατικού δυναμικού κατά 10%, με την Tesla να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες απολύσεις, με το Bloomberg να αναφέρει πως η συνολική μείωση του προσωπικού της Tesla θα μπορούσε να φτάσει στο 20% του εργατικού δυναμικού της, δηλαδή να ξεπεράσει κατά πολύ τους 20.000 υπαλλήλους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκίνησε η παραγωγή της ηλεκτρική Porsche Macan

Την προηγούμενη Τρίτη, 14 Μαΐου, η Porsche γιόρτασε την επίσημη έναρξη της ηλεκτροκίνησης στο εργοστάσιο παραγωγής της στη Σαξονία, με την έναρξη της παραγωγής...

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...