Ο Jeremy Clarkson ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας του Ηνωμένου Βασιλείου για δεύτερη χρονιά

Σχετικά άρθρα

Στην ετήσια δημοσκόπηση που διεξήχθη από το IllicitEncounters, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως “ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών για παντρεμένους” της Μεγάλης Βρετανίας, ο Jeremy Clarkson ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη δημοσκόπηση ψήφισαν 2.000 γυναίκες μέλη του site, οι οποίες ρωτήθηκαν ποιος πιστεύουν ότι είναι ο πιο σέξι άντρας της χώρας, ζητώντας τους να βαθμολογήσουν μια λίστα 50 ισχυρών με τα πιο διάσημα, πολιτιστικά σχετικά ονόματα του περασμένου έτους από τα περισσότερα έως τα λιγότερο “σέξι”, με κλίμακα από το 1 έως το 10, με το τελευταίο να είναι το υψηλότερο.

Ο επί σειρά ετών παρουσιαστής του Top Gear και The Grand Tour σημείωσε μια εντυπωσιακή βαθμολογία 9 με άριστα το 10, με τον 64 ετών Βρετανό να αφήνει στη δεύτερη θέση τον Tom Holland, ήτοι τον τελευταίο Spider Man, που πήρε 8 βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Clarkson “κέρδισε” τον συγκεκριμένο τίτλο.

Στην τρίτη θέση, βρέθηκε ο 41χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας, William, ενώ τέταρτος “τερμάτισε” ο 53χρονος Gareth Southgate, προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδπσφαίρου της Αγγλίας. Ακολούθησε ο Cillian Murphy, που πήρε την πέμπτη θέση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: H Ευρώπη επιβάλλει δασμούς έως 38,1% στα κινέζικα ηλεκτρικά

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ενημερώσει τις αυτοκινητοβιομηχανίες σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου, ότι θα εφαρμόσει προσωρινά πρόσθετους δασμούς έως και 38,1% στα εισαγόμενα κινεζικά ηλεκτρικά...