Η νέα ναυαρχίδα της Alfa Romeo θα κατασκευάζεται από τη Maserati

Σχετικά άρθρα

Ο Sergio Marchionne μιλώντας στο Autonews αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τα μελλοντικά μοντέλα της Alfa Romeo. Σχετικά με την Giulia δήλωσε ότι αυτή ήδη αναπτύσσεται, θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Ιταλία και θα εξάγεται από εκεί στις αγορές όλου του κόσμου.

Σχετικά με τη νέα ναυαρχίδα που ετοιμάζει η Alfa, επιβεβαίωσε της φήμες ότι ετοιμάζεται ένα τέτοιο μεγάλο πισωκίνητο sedan το οποίο θα δανείζεται πολλά στοιχεία από την αρχιτεκτονική των νέων Maserati. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Maserati και θα είναι αρκετά μεγάλο ώστε ο ιδιοκτήτης του να μπορεί να δικαιολογήσει τη χρήση σοφέρ. Πότε να περιμένουμε να την δούμε στην αγορά; Ο Marchionne δεν έδωσε καμία πιθανή ημερομηνία, εκτός του ότι η θα βγει στην αγορά, μόλις τα νέα μοντέλα της Maserati κάνουν αξιόλογες πωλήσεις.

Σε ότι αφορά το SUV που ετοιμάζει η Alfa Romeo, αρνήθηκε να προβεί σε μια επίσημη επιβεβαίωση, παρότι έχουμε δει αρκετές spy φωτογραφίες του, αλλά δήλωσε ότι αν αυτό τελικά θα περάσει στη παραγωγή, θα ήταν αρκετά μεγάλο σε διαστάσεις και θα κατασκευάζονταν και αυτό στην Ιταλία.

Τέλος το Autonews δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον ισχυρό άνδρα της Fiat σχετικά με το γιατί αρνήθηκε να πουλήσει την Alfa Romeo στη Volkswagen με τον Marchionne να δηλώνει ότι:

Απλά επειδή υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πωλούνται. Αν πήγαινε κάποιος στον πρόεδρο της VW, Ferdinand Piech, και του ζητούσε να πουλήσει την Audi, δίνοντας του αρκετά δις ευρώ, θα έπαιρνε την απάντηση ότι η Audi δεν πωλείται.

Συνοψίζοντας , έκλεισε δηλώνοντας ότι:

Δεν έχω απολύτως κανένα ενδιαφέρον να πουλήσω την Alfa Romeo αυτή τη περίοδο.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hertz χρέωσε με 277 δολάρια για βενζίνη πελάτη της που νοίκιασε ένα Tesla Model 3

Η επιστροφή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με γεμάτο το ρεζερβουάρ καυσίμων έχει γίνει πραγματικότητα για πολλούς ταξιδιώτες, αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος νοικιάζει ένα ηλεκτρικό...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...