Spy Video: Mercedes GLC

Σχετικά άρθρα

297207

Η νέα γενιά της Mercedes GLK, με εσωτερικό κωδικό X205, συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα δοκιμών, με το σκηνικό να έχει μεταφερθεί στη Στουτγάρδη κοντά στην έδρα της εταιρίας. Το αυτοκίνητο πλέον θα ονομάζεται GLC, θα κατασκευαστεί πάνω στη MRA πλατφόρμα της νέας C-Class και κάτω από το καπό θα εξοπλίζεται με τους αντίστοιχους κινητήρες που φορά η νέα γενιά της C-Class. Το ντεμπούτο της έχει προγραμματιστεί για την έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ έξι μήνες μετά, στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί η νέα γενιά της E-Class.

Η GLC, που θα είναι διαθέσιμη και σε coupe έκδοση, θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο, διαθέτοντας σχεδίαση με περισσότερες καμπύλες, με την μπροστά γρίλια να διαθέτει δύο οριζόντια χρωμιομένα στοιχεία. Μηχανικά θα φοράει μεταξύ άλλον και ένα 3-λιτρο V6 κινητήρα με 333 άλογα, με το μοντέλο να ονομάζεται GLK400, ενώ από πλευράς πετρελαιοκινητήρων, θα υπάρχει ο γνωστός 2,1-λίτρων απόδοσης από 136 ίππους στην GLK200, μέχρι 204 ίππους στην GLK250 Bluetec. Φυσικά δε θα λείψει και μια υβριδική έκδοση, με την GLK 300 BlueTec Hybrid να συνδυάζει έναν 2-λιτρο πετρελαιοκινητήρα με το ηλεκτρικό μοτέρ να αποδίδει κοντά στους 27 ίππους.

Τέλος, η γερμανική εταιρία ετοιμάζει και την AMG έκδοση του μοντέλου, που πιθανότατα θα χρησιμοποιεί τον 4-λιτρο V8 κινητήρα που θα φοράει η AMG GT. Το πόσα άλογα θα αποδίδει στο συγκεκριμένο μοντέλο παραμένει άγνωστο, αλλά ξέρουμε ότι στο AMG GT S θα αποδίδει 510 άλογα και 650 Nm, ενώ υπάρχει και η ασθενέστερη με τα 462 άλογα.

https://www.youtube.com/watch?v=Y-YxSFWrXYw

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...