Μια ιδιαίτερη Porsche 914 αναζητά ιδιοκτήτη

Σχετικά άρθρα

Porsche-914-restomod-01

Πολύ πριν η Porsche βγάλει στην αγορά τις 924 και 944, υπήρχε η 914. Το αυτοκίνητο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η Porsche Boxster της δεκαετίας του 1970. Κινητήρας στο κέντρο, κίνηση στους πίσω τροχούς, αφαιρούμενη Targa οροφή. Ξέρεις, όλα εκείνα τα στοιχεία που εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι λάτρεις του αυτοκινήτου θέλουμε να βλέπουμε.

Αυτή όμως η 914 είναι ιδιαίτερη. Restomod δεν θα την χαρακτήριζα ακριβώς. Φορά τον εξακύλινδρο 3,2-λίτρων κινητήρα της 911 Carrera, τον άξονα της 915, τα φρένα της 930, με το αφαιρούμενο πάνελ οροφής να έχει δώσει την θέση του σε ένα hardtop. Οι pop-up προβολείς αφαιρέθηκαν ενώ φορά και μια από τις πιο χαρακτηριστικές ζάντες όλων των εποχών.

Αποδίδει κοντά στα 200 άλογα, ζυγίζει περίπου 1.000 κιλά, έχει την κίνηση στους πίσω τροχούς, έχει διανύσει 6.302 χλμ και αναζητά νέο ιδιοκτήτη για να κυκλοφορεί με αυτή στους ηλιόλουστους δρόμους της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Η τιμή στην οποία πωλείται γίνεται γνωστή μόνο στους σοβαρά ενδιαφερόμενους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche 911 Turbo “ξεφτιλίζει” την Mercedes AMG GT 63 S στο 1000άρι

Στη θεωρία τα δύο γερμανικά sport μοντέλα δείχνουν να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις, αλλά στη πραγματικότητα, η Porsche 911 Turbo είναι πολύ γρηγορότερη...

Μια Porsche Carrera GT τράκαρε πάνω σε δέντρο

Την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου ο οδηγός μιας ασημί Porsche Carrera GT έχασε τον έλεγχο το αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν βόρεια του Rapley Ranch Road...