Νέα ελαστικά της Pirelli για την Ferrari Enzo

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari Enzo αποκαλύφθηκε στην έκθεση του Παρισιού το 2002, με το hypercar της ιταλικής εταιρίας να “ταρακουνά” τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, με αξέχαστη σχεδίαση, έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο και καινοτόμες μηχανολογικές επιλογές, εμπνευσμένες από τους αγώνες.

Στις δύο δεκαετίες που έχουν περάσει από τότε, η Ferrari Enzo παραμένει μια από τις πιο όμορφες και επιθυμητές δημιουργίες αυτοκινήτων και η Ferrari εξακολουθεί να γιορτάζει την επίδραση και την κληρονομιά της, θέλοντας να διατηρήσει το μεγαλείο της με την τελευταία ανακοίνωση.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα μοντέλο από το 2002, η Ferrari συνεργάστηκε με την Pirelli για τη δημιουργία ενός νέου ελαστικού για την Enzo, καθώς είχαν προηγηθεί νέα σετ ελαστικών για τους προκατόχους της Enzo, την F50 και την F40.

Τα νέα ελαστικά Pirelli P Zero Corsa διατηρούν τις διαστάσεις (245/35ZR19 εμπρός, 345/35ZR19 πίσω) και τη συμβατότητα με τα αυθεντικά ελαστικά της Enzo, αλλά χρησιμοποιούν νέα υλικά και τεχνολογία αιχμής για να εκσυγχρονίσουν τις επιδόσεις τους.

Η νέα γόμα προσφέρει τεράστιες βελτιώσεις στην ασφάλεια, το χειρισμό και την ποιότητα κύλισης, με το πέλμα να έχει ακριβώς την ίδια old-school εμφάνιση με τα ελαστικά που φορούσε το αυτοκίνητο όταν κυκλοφόρησε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Ferrari 488 Pista κατέληξε σε ποτάμι της Ελβετίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 μ.μ. την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Garstattlast της Ελβετίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ασημί Ferrari 488...

Ferrari: Επιμένει στον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα

Η Ferrari δεν έχει στο μυαλό της να τοποθετήσει turbo στον V12 κινητήρας της και αυτός θα εξακολουθεί να είναι ατμοσφαιρικός. Το 12Cilindri που...