H Tesla κλείνει το εργοστάσιο της Γερμανίας για “μια ημέρα”

Σχετικά άρθρα

Ο διευθυντής του εργοστασίου της Tesla στο Gruenheide κοντά στο Βερολίνο, Andre Thierig, έκανε γνωστό ότι στις 10 Μαΐου θα υπάρξει μια προγραμματισμένη διακοπή της παραγωγής στο εργοστάσιο για μια ημέρα, χωρίς να γίνεται γνωστός ο ακριβής λόγος.

Επιπλέον, αύριο Πέμπτη είναι αργία στη Γερμανία, ενώ δεν πραγματοποιείται παραγωγική δραστηριότητα στο εργοστάσιο τα Σαββατοκύριακα, κάτι που σημαίνει ότι το Gigafactory Berlin-Brandenburg θα είναι κλειστό για τέσσερις ημέρες.

Το εργοστάσιο θα κλείσει με την ολοκλήρωση της βραδινής βάρδιας, σήμερα Τετάρτη και θα ξεκινήσει ξανά με τη νυχτερινή βάρδια την Κυριακή. Η πρόσβαση στο εργοστάσιο θα είναι δυνατή μόνο με την έγκριση του manager.

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ανέφερε ότι η Tesla θα διακόψει την παραγωγή στο γερμανικό εργοστάσιό της για τέσσερις ημέρες λόγω διαμαρτυριών ενάντια στα σχέδια επέκτασής της.

Η Tesla ζήτησε με e-mail από όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται στο εργοστάσιο να εργαστούν από το σπίτι την Παρασκευή, με το e-mail να στάλθηκε στο προσωπικό της τη Δευτέρα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...