Toyota uBox concept

Σχετικά άρθρα

Toyota uBox concept (1)

Η Toyota συνεργάστηκε με τους σπουδαστές στο Διεθνές Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου του Clemson για να δημιουργήσουν το uBox Concept. Το πρωτότυπο δημιουργήθηκε μέσα σε διάρκεια 2 ετών και σχεδιάστηκε για να προσελκύσει τους ανθρώπους εκείνους που έχουν γεννηθεί μετά το 1995.

Ο σχεδιασμός του δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάζει, έχοντας LED φώτα ημέρας, πίσω πόρτες που ανοίγουν ανάποδα, μεγάλη γυάλινη οροφή, ενώ εντύπωση προκαλεί η απουσία της μεσαίας κολόνας. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από CFRP και αλουμίνιο και στο εσωτερικό τα καθίσματα μπορούν να αφαιρεθούν, αναδιαμορφώνοντας τον διαθέσιμο χώρο.

Το uBox Concept παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα, ενώ διαθέτει και 110 Volt που τροφοδοτούν με ηλεκτρική ενέργεια συσκευές, όπως έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...