Seat Mii Cosmopolitan Edition

Σχετικά άρθρα

Seat Mii Cosmopolitan Edition (11)

Η Seat συνεργάστηκε με το γνωστό “Cosmopolitan” και παρουσιάζουν από κοινού μια ειδική έκδοση του Mii. Το ντεμπούτο του Mii Cosmopolitan Edition έγινε στο FashFest του Λονδίνου και χρειάστηκαν 18 μήνες ανάπτυξης για τη δημιουργία του.

To αυτοκίνητο απευθύνεται σε “γυναίκες δυναμικές, ανεξάρτητες και γεμάτες αυτοπεποίθηση” και όντας σχεδιασμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού του Cosmopolitan. Προσφέρεται σε τρίπορτη και πεντάπορτη έκδοση, είναι βαμμένο είτε στο Violetto χρώμα, είτε στο Candy White, φέρει δίχρωμες ζάντες και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, λες και φορά eyeliner, παρόμοιο με το μακιγιάζ των γυναικών.

Οι πλαϊνοί καθρέπτες είναι βαμμένοι σε σαμπανιζέ απόχρωση και στο εσωτερικό υπάρχουν διακοσμητικά σε βιολετί χρώμα, επενδύσεις από Alcantara, σκούρος ουρανός, αλουμινένια μαρσπιέ που γράφουν CosmopolitanLovesMii, με τις αλλαγές να συμπληρώνονται με τα νέα πατάκια. Στο πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει ηχοσύστημα 300 Watt, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης και μηχανικά φορά τον 1.000αρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 60 και 75 ίππων που συνδυάζεται είτε με 5αρι μηχανικό, είτε με αυτόματο κιβώτιο. Επίσης υπάρχει διαθέσιμος και ένας 1.000αρης κατανάλωσης υγραερίου απόδοσης 68 ίππων που συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Το Seat Mii by Cosmopolitan θα παρουσιαστεί και στην έκθεση του Παρισιού, με τις πωλήσεις του να αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του έτους.

https://www.youtube.com/watch?v=xVEyTnqSDmU

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

H SEAT αποκαλύπτει το Mii by COSMOPOLITAN

  • Δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές της SEAT σε συνεργασία με τους συντάκτες & αναγνώστες του δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού Cosmopolitan
  • Ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στο Cosmopolitan lifestyle

Το αυτοκίνητο που οδηγούμε αποτελεί αντανάκλαση της προσωπικότητας μας, μια προσεκτικά επιλεγμένη επένδυση που όχι μόνο απλά μας μεταφέρει από τόπο σε τόπο, αλλά ορίζει και το ποιοι είμαστε. Για τους καταναλωτές που αναζητούν απόδοση και οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό lifestyle, η SEAT και το Cosmopolitan παρουσίασαν το SEAT Mii by Cosmopolitan στο Cosmo’s #FashFest στο Λονδίνο. Το αποκορύφωμα της 18μηνης δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της SEAT και της διάσημης δημιουργικής ομάδας του περιοδικού Cosmopolitan, μαζί με τους συντάκτες και τους αναγνώστες του σε όλη την Ευρώπη, είναι η έκδοση SEAT Mii by Cosmopolitan, ένα αυτοκίνητο για γυναίκες δυναμικές, ανεξάρτητες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Η παγκόσμια πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο FashFest, στο Λονδίνο. «Αυτό το αυτοκίνητο προσαρμόζεται στο σημερινό τρόπο ζωής, παρέχοντας εκπληκτικές λύσεις, εύκολες και έξυπνες στη χρήση τους. Το SEAT Mii by Cosmopolitan είναι δυναμικό, κομψό και ευέλικτο, με τολμηρή εμφάνιση. Δεν προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μόνο ένα κομψό αυτοκίνητο αλλά ένα τολμηρό, προσωπικό σύμμαχο για τον οδηγό με εκπληκτικές χρηστικές λύσεις», είπε η Susanne Franz, SEAT global Marketing Director.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού του Cosmopolitan, το Mii by Cosmopolitan είναι ένα αυτοκίνητο οδηγικά ευέλικτο, εύκολο στο παρκάρισμα, αισθητικά όμορφο και με έντονη προσωπικότητα. Οι αναγνώστριες του Cosmopolitan συμμετείχαν στη διαδικασία εξέλιξης με την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων μέσα από έρευνες και δοκιμές προϊόντων, προσφέροντας πλήθος ιδεών και πληροφοριών.

Η Kim St. Clair Bodden, Senior Vice President & Editorial Director of Hearst Magazines International, εξηγεί «Το Cosmopolitan είναι το μεγαλύτερο και το πιο δημοφιλές γυναικείο περιοδικό στο κόσμο που εμπνέει τις αναγνώστριες του για μία ζωή δυναμική και απολαυστική. Μέσα από την επιτυχημένη συνεργασία μας με τη SEAT, οι συντάκτες και οι αναγνώστριες μας δημιούργησαν ένα αυτοκίνητο με προσωπικότητα που προσφέρει ξεχωριστή οδηγική εμπειρία».

Το περιοδικό Cosmopolitan στηρίζει το λανσάρισμα της social media καμπάνιας με το hashtag #ThisIsMii με περιεχόμενο, γνώμες, εμπειρίες και απόψεις γύρω από το αυτοκίνητο, τη μόδα, την ομορφιά, το lifestyle, τη καριέρα, βάζοντας με αυτό τον τρόπο το SEAT Mii by Cosmopolitan στη ζωή των αναγνωστών του. Μέσω των social post, οι αναγνώστριες μπορούν να μεταφερθούν στο επίσημο site της SEAT για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το SEAΤ Mii by Cosmopolitan.

Μετά το ντεμπούτο στο Cosmo #FashFest, το Mii by Cosmopolitan θα παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα στην χώρα μας αναμένεται προς τα τέλη του έτους.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα