WRC με τρεις ρόδες ξεσηκώνει τους θεατές

Σχετικά άρθρα

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82-43

Τα ευτράπελα στα Ράλι δε λείπουν ακόμα και αν αναφερόμαστε στο κορυφαίο επίπεδο του WRC, εκεί όπου η τρέλα πολλών οδηγών περισσεύει. Την τελευταία μέρα του Ράλι Ισπανίας, αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στη 17η ειδική, ο οδηγός του αγωνιστικού Ford Fiesta, Martin Prokop, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να μείνει με τρεις ρόδες. Ο οδηγός δεν πτοήθηκε και συνέχισε να οδηγάει με στόχο να φτάσει στο Service Park.

Πλησιάζοντας στον τερματισμό της διαδρομής και στο γνωστό κυκλικό κόμβο που υπάρχει εκεί, οι θεατές στη θέα του τρίτροχου αγωνιστικού αντέδρασαν με χειροκροτήματα και φωνές επευφημίας για την προσπάθεια. Ο κύριος  Martin Prokop, ενώ θα μπορούσε απλά να περάσει από εκεί και να πάει στη γραμμή τερματισμού ανταπέδωσε την αυθόρμητη αντίδραση του κοινού κάνοντας, στο βαθμό βέβαια που μπορούσε, μια σβούρα γύρο από τον κυκλικό κόμβο και μετά συνέχισε προς τον τερματισμό.

Πάντως μετά το τερματισμό και τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, η ζημιά ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να επισκευαστεί, υποχρεώνοντας το πλήρωμα του Ford να εγκαταλείψει τον αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Nissan Sentra έπεσε πάνω σε ένα Tesla Cybertruck. Μάντεψε ποιο διαλύθηκε

Σε μια διασταύρωση στην Τάμπα της Φλόριντα, ένα Nissan Sentra έπεσε στο πλαϊνό μέρος ενός Tesla Cybertruck και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες και στο...
Autoblog.gr