Ποινή για τον Vettel, τρίτος ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

GP MESSICO F1/2016

Ό,τι δεν μας χάρισε το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικανικού Grand Prix, το είδαμε στο τέλος, με τη μάχη των Max Verstappen, Sebastian Vettel και Daniel Ricciardo. Ο Ολλανδός ήταν αυτός που είδε τρίτος την καρώ σημαία, αλλά πήρε ποινή 5 δευτερολέπτων αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να πέσει στην πέμπτη θέση και ο Vettel να ανέβει στην τρίτη θέση του βάθρου.

Κι εκεί που μπορεί να νόμιζες ότι αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα, έρχονται οι αγωνοδίκες για να δώσουν ποινή 10 δευτερολέπτων στον Vettel. Σύμφωνα με την ετυμηγορία τους, ο οδηγός της Ferrari οδήγησε «επικίνδυνα και ακατάλληλα» κατά τη διάρκεια της άμυνάς του απέναντι στον Ricciardo, τονίζοντας ότι τα video και η τηλεμετρία έδειξαν ότι ο Seb άλλαξε κατεύθυνση κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος για τη στροφή 4, κάτι που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Γερμανός κατατάσσεται στην πέμπτη θέση, συνεπώς ο Ricciardo είναι τελικά ο οδηγός που παίρνει την τρίτη θέση του βάθρου. Ο Verstappen μετακινείται στην τέταρτη θέση.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...