Επίσημο: Mercedes-Benz E63 AMG

Σχετικά άρθρα

E-Klasse Limousine

Όσο πλησιάζουμε προς στην έναρξη της έκθεσης της Νέας Υόρκης τόσο περισσότερα θα μαθαίνουμε για τα αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν εκεί. Ανάμεσα λοιπόν στα αυτοκίνητα εκείνα, θα είναι και η γρήγορη έκδοση της νέας Ε Class αφού η Mercedes έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της E63 AMG.

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με έναν 6.2 V8 κινητήρα απόδοσης 518 ίππων με 63 κιλά ροπή. Η κίνηση μεταδίδεται στους τροχούς μέσω του 7-τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη Speedshift που έχει χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην SL63. Το αυτοκίνητο καταναλώνει 12% λιγότερη βενζίνη ενώ κάνει τα 0-100χλμ/ώρα σε 4.5 δευτερόλεπτα και η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 249 χλμ/ώρα.

Εξωτερικά το αυτοκίνητο ξεχωρίζει λόγω των νέων προφυλακτήρων μπροστά πίσω, με τον μπροστά να έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα και να ενσωματώνει φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο διαχύτης με τις 4 απολήξεις των εξατμίσεων. Θα υπάρχουν 2 ζάντες, οι 18″ θα είναι στον στάνταρ εξοπλισμό ενώ στον έξτρα θα υπάρχει η επιλογή και 19″. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην Νέα Υόρκη με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Φθινόπωρο του 2009. Δείτε τις φωτογραφίες και το δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[via: autoblog.com]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...