Πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing

Σχετικά άρθρα

mercedes-benz-sls-amg-gullwing-official-interior-photos-and-sketches1

Το περιοδικό carmagazine Η Mercedes Benz δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό καθώς και σκίτσα από την νέα Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing. Ο αντικαταστάτης της SLR εφοδιάζεται με ένα 6.2 λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 563 ίππων και συνδυάζεται με το νέο 7-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη της AMG. Το κιβώτιο αυτό έχει 4 προγράμματα ρύθμισης : (controlled efficiency, sport, sports-plus and manual mode) ενώ οι αλλαγές πραγματοποιούνται με τα paddles που βρίσκονται πάνω στο τιμόνι. Ο κινητήρας που στροφάρει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 χλμ σε 3.8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 315 χλμ/ώρα.

Το εσωτερικό είναι εντυπωσιακό αφού συνδυάζονται αρμονικά τα γκρι δέρματα με το carbon ταμπλό. Υπάρχει τριάκτινο “κοφτό” τιμόνι ενώ ο λεβιές των ταχυτήτων είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο. Φυσικά έχει το νέο COMAND multimedia σύστημα ενώ υπάρχει κουμπί Start/Stop, κουμπί για την απενεργοποίηση του ESP και το γνωστό κουμπί AMG που επιτρέπει τον οδηγό να κάνει τις δικές του ρυθμίσεις. Η SLS AMG Gullwing θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο με τις πωλήσεις να ξεκινούν το 2012 με τιμή κοντά στις 150.000€. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ανανεωμένο: Προστέθηκαν επίσημες φωτογραφίες καθώς και το δελτίο τύπου

[Πηγή: Mercedes Benz]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...