Έτοιμη η έκδοση παραγωγής του PPI R8 Razor GTR – Ανανεωμένο

Σχετικά άρθρα

production-ready-audi-r8-based-ppi-razor-gtr

Όπως είχαμε γράψει και πριν από λίγο καιρό ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος PPI Automotive κατά την διάρκεια του Top Marques Monaco 2009 παρουσίασε το PPI R8 Razor GTR. Tο αυτοκίνητο βασίζεται στο Audi R8 με το εξωτερικό του να είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από carbon. Τόσο το σασί όσο και τα υπόλοιπα μέρη του δέχτηκαν τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να μειωθεί το βάρος του . Έτσι πέραν του carbon έγινε εκτενής χρήση αλουμινίου και μαγνησίου. Μετά τις αλλαγές το αυτοκίνητο ζυγίζει 1580 κιλά, 250 κιλά λιγότερο από το PPI R8 Razor και 40 κιλά ελαφρύτερο από το Audi R8 V10. Μηχανικά αποδίδει 580 άλογα με 60 κιλά ροπής με τον κινητήρα να έχει την δυνατότητα να στροφάρει μέχρι τις 7400 σ.α.λ. Τα 0-100 έρχονται σε 3.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 332 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει μια custom τουρμπίνα καθώς και νέα αγωνιστική εξάτμιση και φίλτρο εισαγωγής τεχνολογίας ram-air. Οι ζάντες του είναι και αυτές από carbon (19″ μπροστά και 20″ πίσω) και φορά λάστιχα Michelin Pilot Sport 2. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες ενώ η PPI έχει τοποθετήσει ένα υδραυλικό σύστημα που μπορεί να ανυψώσει το αυτοκίνητο κατά 45mm ώστε να μπορεί να παρκάρει άνετα σε υπόγεια garage.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα carbon αγωνιστικά καθίσματα ενώ υπάρχει νέο δέρμα Onyx Nubuck συνδυασμένο με πορτοκαλί πινελιές. Το ανθρακόνημα κάνει και εδώ την εμφάνιση του αφού βρίσκεται σχεδόν παντού. Δείτε τις φωτογραφίες και το δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Πηγή: PPI | via: autoblog.nl]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...