1243430090

Ο δρόμος προς το τελικό προορισμό δεν είναι πάντα εύκολος και ασφαλής. Η νέα SkodaOctavia5 Scout 4X4 είναι σχεδιασμένη για να σας οδηγεί σε όποιον δρόμο κι αν επιλέξετε και να σας βοηθάει να ξεπερνάτε όλα τα εμπόδια και τις δύσκολες διαδρομές. Με στόχο να αποτελέσει το αντίπαλο δέος των SUV, με απόσταση 18 εκατοστών του αμαξώματος της από το έδαφος και ειδικά ενισχυμένο πλαίσιο και αναρτήσεις, η νέα SkodaOctavia5 Scout 4X4 αυξάνει σημαντικά τις off-road δυνατότητές της. Το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης περιλαμβάνει συνεκτικό συμπλέκτη Haldex 4ης γενιάς που παρέχει μεγίστη μεταφορά ροπής κατά 85% στους πίσω τροχούς και εγγυάται την ασφαλή μεταφορά σας ακόμα και σε επιφάνειες που παρουσιάζουν πολύ μειωμένο συντελεστή πρόσφυσης. Ταυτόχρονα σας επιτρέπει να κινηθείτε με μοναδική άνεση, επιδόσεις και οδική συμπεριφορά που δεν είναι είναι δυνατόν να συναντηθούν σε SUV αυτοκίνητα.

Το στιβαρό της αμάξωμα είναι ιδανικό τόσο για σκληρή καθημερινή χρήση όσο και για τις εκδρομές σας. Με κορυφαίο χώρο αποσκευών στην κατηγορία της θα αποτελέσει τον πιο πιστό σύντροφό σας για τις οικογενειακές σας εξορμήσεις. Το μήκος της SkodaOctavia5 Scout 4X4 είναι 4.584μ. και ο δυναμικός της σχεδιασμός συμπληρώνεται από τα πλαστικά προστατευτικά στο εμπρός και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα μαρσπιέ με το λογότυπο Scout, τα δυναμικά σπόιλερ στον μπροστά και τον πίσω προφυλακτήρα καθώς επίσης και τις 17’’ ή 18’’ ζάντες αλουμινίου σχεδιασμένες αποκλειστικά για την έκδοση Scout.

Στο εσωτερικό, ο οδηγός και οι επιβάτες απολαμβάνουν μοναδική ευρυχωρία, κορυφαία ποιότητα υλικών και υψηλή εργονομία. Τοποθετημένο κάτω από το υποβραχιόνιο του οδηγού βρίσκεται ένας ξεχωριστός αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να λειτουργήσει και ως θάλαμος συντήρησης αναψυκτικών μιας και διοχετεύεται ψυχρός ή θερμός αέρας από το σύστημα κλιματισμού. Επίσης, στο Jumbo Box θα βρείτε ειδική υποδοχή για το iPod/MP3 player. Η ταπετσαρία είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για την έκδοση Scout, ενώ ειδική χειρολαβή τοποθετημένη στο ντουλαπάκι στου συνοδηγού με την ένδειξη Scout μαζί με επενδύσεις αλουμινίου συμπληρώνουν τον εσωτερικό διάκοσμο.

Η νέα SkodaOctavia5 Scout 4X4 θα διατίθεται με δύο πανίσχυρους κινητήρες: ένα υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.8TSi 160hp προδιαγραφών EU5 και ένα πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI/140HP τεχνολογίας PD (Pumpe Düse). Και οι δύο κινητήρες προσφέρουν εκρηκτικές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η εμπορική διάθεση του νέου μοντέλου της SkodaAuto στην Ελληνική αγορά θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου του 2009.

[Source: Skoda]