Αν οι πηγές που αναφέρει το Motor Trend είναι αληθινές τότε η Mazda ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο RX-9. Αν οι περισσότεροι πιστεύετε ότι η Mazda απλώς θα προσθέσει ένα turbo στον Renesis κινητήρα του RX-8 είστε γελασμένοι, αφού οι Ιάπωνες έχουν μεγαλύτερα σχέδια για το νέου τους coupe. Η Mazda λοιπόν, σκοπεύει να τοποθετήσει έναν νέο κινητήρα 16X Wangel απόδοσης κοντά στα 300 άλογα, ο οποίος θα μπορεί να καταναλώσει ακόμη και βιοκαύσιμα δίνοντας έτσι μια ποιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση και μειώνοντας αρκετά την οικονομία καύσιμου και τις εκπομπές CO2. Λέτε να μας εκπλήξουν για ακόμη μια φορά οι Ιάπωνες όπως είχαν κάνει με το RX-8;


[Πηγή: Motortrend]

 • johnnyxp64

  just for the record το βιοκαυσημ,ο μονο φιλικο εν ειναι αφου για να παραχθει ξοδευοντε υλες που θα ταιζανε χιλιαδες ανθρωπους και παραγονται ρυποι μην οικολογικοι!

  κατα τα αλλα καλο το αμαξι

  • ναι ε;

  • johnnyxp64

   αν δεν το εχεις δει δες το HOME (σε HD) καπου που λεει για την εκτροφη και την σπαταλη που κανουμε σε φαγητο για να θρεψουμε ζωα λεει και γι αυτο. ;-)

   κι εγω εκει το ακουσα.

   παντος πιστευω οτι το μελλον ειναι υδρογονο.-
   αλλα πριν απο αυτο λαπρο μελλον εχουν και τα ηλεκτρικα αρκει να ειναι σαν το voltz και να μην υπαρχνουν πλεον ρυπογωνα εργοστασια ενεργειας.

  • Το είδα το home, κάτσε να το ξαναβάλω γιατί δεν το θυμάμαι το κομμάτι που αναφέρεις