Η νέα γενιά του Toyota Prius έπεσε στα χέρια του Ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου Tommi Kaira. Οι τροποποιήσεις που έγιναν αφορούν μόνο την εξωτερική εμφάνιση του Prius ενώ δεν έγινε καμία αλλαγή στα μηχανικά μέρη.

Ένας νέος προφυλακτήρας κοσμεί πλέον το μπροστά μέρος του Prius με μεγάλες εισαγωγές ενώ το μπροστά σπόιλερ είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα ώστε να κάνει μεγάλη αντίθεση στο λευκό χρώμα του αμαξώματος. Το συνολικό ύψος του αυτοκινήτου έχει μειωθεί και σε συνδυασμό με τις ζάντες των 18 ιντσών και τα πλαϊνά side skirts προσθέτουν ένα πολύ εντυπωσιακό και άγριο look στο μέχρι πρότινος “άκακο” Prius. Στο πίσω μέρος συναντάμε έναν επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με διαχύτη ο οποίος είναι και αυτός βαμμένος σε μαύρο χρώμα με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης να κοσμούν με την σειρά τους τα 2 άκρα του προφυλακτήρα.

Συμπληρώνοντας το αισθητικό πακέτο, τοποθετήθηκε αεροτομή στο ύψος του 3ου stop βαμμένη και αυτή σε μαύρο χρώμα! Λεπτομέρειες για τις τιμές και αν θα το διαθέσει και επίσημα η Toyota δεν έχουν ανακοινωθεί. Πάντως το αισθητικό αποτέλεσμα δικαιώνει τις αρχικές σκέψεις του βελτιώτη.

[Πηγή: Tommy Kaira]