Ποιος είδε τον γερό Bernie την παρασκευή και δεν το φοβήθηκε. Ο λόγος ήταν η απουσία του Michael Schumacher από την τελική αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν όλες οι ομάδες μαζί! Οι αγωνιστικοί διευθυντές και οι οδηγοί των ομάδων “στήθηκαν” απέναντι από τον φακό ώστε να μας χαιρετήσουν για φέτος αλλά 3 άτομα έλειπαν από την φωτογραφία. Ο λόγος για τους Michael Schumacher, Bruno Senna και Timo Glock.

Ο Ross Brawn προσπάθησε έστω και την τελευταία στιγμή να βρει τον Schumacher στο κινητό του τηλέφωνο αλλά ο Γερμανός δεν το σήκωνε. Ο Ecclestone φανερά εκνευρισμένος είπε: Αποσύρθηκε ξανά και δεν το ξέρουμε;

Όσο για τους άλλους δύο, ο Senna ζήτησε συγνώμη και δήλωσε ότι κανείς από την ομάδα του δεν το ενημέρωσε έγκαιρα, αφού ο ίδιος είχε κληθεί από τους αγωνοδίκες, να εξηγήσει τι συνέβη στα δοκιμαστικά σχετικά με το περιστατικό που είχε με τον Lewis Hamilton.

Τέλος όσον αφορά για τον Glock, κυκλοφορούν δύο φήμες. Η πρώτη είναι ότι έκανε φυσιοθεραπεία στα πόδια του ενώ η δεύτερη ήταν ότι βρισκόταν στην απέναντι μεριά του paddock και δεν πρόλαβε να εμφανιστεί εγκαίρως.

[Πηγή: Motorsport]

  • Βλέπω τώρα, ότι σήμερα έβγαλαν καινούργια με όλους τους οδηγούς :D :D :D :lol: :lol:

    Δεν το έβαλε κάτω το bernie!

  • maria

    …..καλά τον έκανε τον κ@λ@γερο κ τον έγραψε ο Schumi!!!!!!;-P

    • :lol: αλλά μετά είδες; Ξαναβγηκαν ολοι μαζί :P