O Eddie Jordan “καρφώνει” τον Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας και σχολιαστής στο BBC, Eddie Jordan σχολιάζει ποιον άλλον, τον… αγαπημένο του Michael Schumacher.

Στην ουσία δεν τον σχολιάζει, αλλά τον “χτυπά” για άλλη μια φορά. Αυτό που λέει είναι, ότι και το 2011 ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα ηττηθεί από τον Nico Rosberg.

Ο Rosberg θα μπορούσε να αποδειχθεί πραγματική δύναμη και αν το αυτοκίνητο του είναι τόσο καλό, τι θα κάνει ο Michael και τι θα πει αν κολλήσει σε έναν δεύτερο. Ο Rosberg νικούσε σχεδόν σε κάθε επίσημη δοκιμασία, στις κατατακτήριες, στην τεχνική του αγώνα, εκεί που ο καθένας θα περίμενε να υπερτερεί ο Michael Schumacher. Δεν το έκανε όμως, και νομίζω ότι ο Rosberg μπορεί να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Και το πολύ καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι όλη η πίεση προέρχεται από τον ίδιο, και σίγουρα από τα μέσα ενημέρωσης.

Τεχνικά, μέσα στην ομάδα όλα είναι γύρω από τον Schumacher για πολύ καλό λόγο. Αυτός διαχειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις και φυσικά επειδή είναι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι αρκετά σαφές ότι επέστρεψε στην ομάδα ως νούμερο ένα.

Ο Jordan μιλά και για τον πρωταθλητή του 2010, Sebastian Vettel.

Ο Vettel ήταν ένας μεγάλος πρωταθλητής. Πραγματικά ήταν ο ταχύτερος οδηγός και είχε τις περισσότερες pole positions. Βλέπω πως τώρα θα είναι πιο ώριμος αφού έχει γίνει πρωταθλητής. Πρόκειται να είναι δυσκολότερο για τους αντιπάλους του να τον πιάσουν επειδή είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο παιδί και δεν πρόκειται να αφήσει τον τίτλο του έτσι εύκολα.

Αν ο Mark (Webber) είναι σε θέση να τον νικήσει, θα είναι φανταστικό. Αλλά δεν δίνουν και παίρνουν σε αυτή την ομάδα, και οι 2 έχουν πολύ ταλέντο. Δεν το βλέπω και δεν νομίζω ότι συνέβη ποτέ.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Ker Robertson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα