Το CzechFerrari έχει στην κατοχή του 3 live φωτογραφίες από την νέα Ferrari Four (FF) Concept που οι Ιταλοί μας την παρουσίασαν χθες, και για πρώτη φορά βλέπουμε και το εσωτερικό της όπου ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα, το πολυλειτουργικό τιμόνι, ο πίνακας οργάνων που θυμίζει πολύ αυτόν της 458 Italia αλλά και η μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Στο ειδικό site που ετοίμασε η Ferrari για την Four (FF), έχει ανεβάσει και 2 αρχεία ήχου για το πως ακούγεται ο V12 των 6.3 λίτρων τόσο από μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο, τα οποία μπορείς να τα κατεβάσεις στη συνέχεια.

Να θυμίσω ότι η Ferrari Four (FF) είναι το πρώτο τετρακίνητο μοντέλο της ιταλικής φίρμας με την κίνηση να μεταφέρει 47% μπροστά 53% πίσω, και φορά έναν ολοκαίνουργιο V12 κινητήρα 6.3 λίτρων(6.262cc για την ακρίβεια), απόδοσης 660 ίππων με 683 Νm ροπής. Μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη τεχνολογίας F1 το βάρους 1.790 κιλών Four κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.7 δευτερόλεπτα προτού αγγίξει τα 335 χλμ/ώρα όπου ανέρχεται η τελική του ταχύτητα. Η μέση κατανάλωση του ανέρχεται στα 15.4 λίτρα/100 χλμ και εκπέμπει 360 γρ CO2 ανά χλμ. Χθες ξέχασα να αναφέρω ότι ο κινητήρας θα είναι διαθέσιμος σε έκδοση HELE.

Δες τις φωτογραφίες και άκου τον V12 στη συνέχεια.

Πως ακούγεται από έξω: Ferrari Four (FF) Exterior Sound

Πως ακούγεται από μέσα: Ferrari Four (FF) Interior Sound

[Πηγή: czechferrari.cz , Ferrari]