Noble M600

Σχετικά άρθρα

Η Noble το 2009 είχε ανακοινώσει το M600, αλλά για κάποιον λόγο δεν ξεκίνησε τις πωλήσεις του τον Νοέμβριο του ίδιου έτους όπως είχε ανακοινωθεί τότε. Ενάμιση χρόνο σχεδόν μετά, η Noble ανακοίνωσε ότι το M600 θα είναι διαθέσιμο για πώληση από τον προσεχή Απρίλιο. Το M600 διαθέτει σωληνωτό πλαίσιο, με carbon bodykit με τα φρένα να είναι της Alcon που αποτελούνται από αεριζόμενους δίσκους 380mm μπροστά και 350mm πίσω.

Το αυτοκίνητο διαθέτει έναν V8 4.4 λίτρων twin-turbo, τοποθετημένος στο κέντρο, απόδοσης 659 ίππων με 818 Nm ροπής. Ζυγίζει 1.250 κιλά και συνδέεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3.0 δευτερόλεπτα πιάνοντας τελική ταχύτητα 362 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα Adaptable Performance Control, μέσω του οποίου ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου. Στο “Road mode” ο κινητήρας αποδίδει 456 άλογα, το traction control ενεργοποιείται πλήρως, και ο κινητήρας βγάζει ομαλά στον δρόμο την δύναμη του. Στο Track mode, αποδίδει επιπλέον 152 άλογα, ενώ τα 659 άλογα απελευθερώνονται στο Race mode. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

[Πηγή: Noble]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...