Schumacher: Οι περισσότεροι έχουν προβλήματα με τους προσομοιωτές

Σχετικά άρθρα

O Michael Schumacher δηλώνει ότι δεν είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα με τον προσομοιωτή. Πριν από λίγες μέρες είχε μαθευτεί ότι τα προβλήματα ναυτίας του Γερμανού δεν του επέτρεψαν να ανταγωνιστεί τον Nico Rosberg.

Ο Schumi όμως τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί οδηγοί που έχουν προβλήματα. Επίσης, οι πρώην οδηγοί Martin Brundle και Alex Wurz είχαν και αυτοί πρόβλημα, πάντα σύμφωνα με τον Γερμανό.

Νομίζω ότι σχεδόν όλοι οι οδηγοί που ξέρω είχαν προβλήματα ναυτίας. Όταν είχαμε τον πρώτο προσομοιωτή στη Ferrari είχα ακριβώς το ίδιο αίσθημα, έτσι δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Οι άνθρωποι συνηθίζουν να περνούν από μερικές διαδικασίες.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκάλυψε πως και ο Nico Rosberg είχε πρόβλημα με τον προσομοιωτή της Mercedes το 2010.

Απ’ όσο καταλαβαίνω υπάρχουν και άλλες κορυφαίες ομάδες που χρησιμοποιούν πολύ λίγο τον προσομοιωτή τους. Για μας τους οδηγούς το κύριο όφελος είναι ότι συνηθίζουμε μία πίστα. Αλλά για μένα προσωπικά ποτέ δεν ήταν θέμα Δεν βλέπω να έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα