Hamilton: Η νέα McLaren θα φαίνεται διαφορετική στους αντιπάλους μας

Σχετικά άρθρα

Σε μερικές ώρες η McLaren θα παρουσιάσει την MP4-26 στο Βερολίνο και ο Lewis Hamilton δηλώνεις πως θα έχει διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με τα αυτοκίνητα που έχουμε δει.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 έτρεξε την Τετάρτη με την MP4-25 του 2010 και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα νέα αυτοκίνητα. Ο Βρετανός δήλωσε στο BBC Sport:

Είμαι σίγουρος πως το νέο μας αυτοκίνητο είναι καλό, οπότε είμαι αρκετά αισιόδοξος. Το μονοθέσιό μας θα φαίνεται διαφορετικό σε σχέση με τους άλλους και ελπίζω να φανεί και στις επιδόσεις του. Η Ferrari και η Red Bull μοιάζουν σαν μια εξέλιξη του 2010.

Αισθάνομαι αισιόδοξος. Είναι συναρπαστικό για μένα να πάρουμε το αυτοκίνητο και να δούμε τι θα κάνουμε. Είχαμε και πριν K.E.R.S και δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Η κινούμενη πίσω πτέρυγα φαίνεται εύκολη για εμάς στον προσομοιωτή. Είναι σαφές ότι έχουμε μια πρόκληση επειδή έχουν αλλάξει τους κανονισμούς. Αλλά οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει από το μηδέν.

Ο Lewis Hamilton μίλησε και για τις δοκιμές στη Βαλένθια και για το γεγονός ότι η McLaren έχει τροποποιήσει τα επίπεδα κάθετης δύναμης, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με αυτά του 2011.

Δεν είμαστε εδώ για να βάλουμε φωτιά στον κόσμο. Θα ήταν καλό να απομακρύνουμε τις αράχνες. Ήταν μια αρκετά παραγωγική ημέρα. Πήραμε καλά δεδομένα για τα ελαστικά. Παίρνεις πιο εύκολα το “feeling”, αλλά δεν προσφέρουν τόσο πρόσφυση όσο τα Bridgestone. Ανυπομονώ να ακούσω την γνώμη του Jenson (Button) για τα ελαστικά. Είναι πολύ γρήγορος και πολύ συγκεντρωμένος στον προσομοιωτή.

Ο 26χρονος μίλησε για τους στόχους που έχει η ομάδα το 2011.

Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να διανύσουμε την χρονιά κάνοντας τα λιγότερα λάθη και προσπαθώντας να κερδίσουμε και τα 2 πρωταθλήματα που έχουμε καιρό να το κάνουμε.

Για να δούμε πόσο διαφορετική θα είναι η MP4-26 από τους ανταγωνιστές της. Η παρουσίαση της θα γίνει στη 1 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από το mclaren.com.

[Πηγή: BBC Sport | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα