Vettel: Οι Schumacher και Massa θα είναι καλύτεροι

Σχετικά άρθρα

Από τις αρνητικές εκπλήξεις του 2010 ήταν ο Michael Schumacher και ο Felipe Massa. Αμφότεροι είχαν κακή απόδοση, ενώ ηττήθηκαν κατά κράτος από τους team-mate τους. Το κύριο πρόβλημά τους ήταν τα ελαστικά της Bridgestone. Όμως, πολλοί περιμένουν τους 2 αυτούς οδηγούς ισχυρότερους και γιατί όχι και διεκδικητές του παγκόσμιου τίτλου.

Ένας από αυτούς είναι και ο περσινός πρωταθλητής Sebastian Vettel. O Γερμανός τους θεωρεί σοβαρούς αντιπάλους για την νέα και πολλά υποσχόμενη σεζόν.

Ο Massa δεν είχε καλή χρονιά, αλλά κανείς δεν πρέπει να τον υποτιμά. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήταν δυνατός. Νομίζω πως κανένας από αυτούς δεν έχει ξεχάσει να οδηγεί. Η ιστορία του Schumacher είναι πολύ μεγάλη για να τον ξεγράψουμε, και ο Nico Rosberg μας έδειξε την δύναμή του.

Φυσικά ο Vettel ξέρει πολύ καλά ότι η σεζόν δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού και καλοί οδηγοί υπάρχουν, αλλά και οι ομάδες έχουν φτιάξει ανταγωνιστικά μονοθέσια. Ο 23χρονος δήλωσε για τους αντιπάλους του:

Ο Alonso σίγουρα και ο Hamilton χωρίς καμία αμφιβολία είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς. Αν το μονοθέσιό μας είναι αρκετά καλό, θα ανταγωνιστούμε ξανά με τον Webber.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...