Για την φύση τίποτα δεν είναι καλύτερο από το αυθεντικό

Σχετικά άρθρα

Η ευαισθησία της Fiat για το περιβάλλον είναι δεδομένη και το γεγονός ότι κατασκευάζει τα αυτοκίνητα με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη το αποδεικνύει με τον πιο ηχηρό τρόπο. Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Fiat Automobiles πέτυχε τα χαμηλότερα επίπεδα εκπομπών CO2 για τα οχήματα που πουλήθηκαν στην Ευρώπη το 2010, με μέσο όρο 123,1 g/km.

Η φροντίδα για το περιβάλλον, όμως δεν σταματάει στη σχεδίαση και την κατασκευή των αυτοκινήτων, αλλά πρέπει να συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Και σε αυτόν τον τομέα η Fiat Group Automobiles προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς προσφέροντας το νέο πρόγραμμα ελέγχου για την καλή συντήρηση του αυτοκινήτου σας που θα διαρκέσει από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 31 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, και όσον αφορά σε θέματα ασφαλείας, οι τακτικοί έλεγχοι και η σωστή συντήρηση είναι απαραίτητοι. Οι κατάλληλοι δίσκοι φρένων, τα τακάκια φρένων, τα αμορτισέρ και τα φίλτρα καυσίμων συντελούν στην βέλτιστη αξιοπιστία και ασφάλεια του αυτοκινήτου κατά τις μετακινήσεις σας.

Η Fiat Group Automobiles Hellas, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, και Lancia να αντικαταστήσουν τα τακάκια του οχήματος τους με έκπτωση 20%. Χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά που προσφέρουν μέγιστη αντοχή στο χρόνο ελαχιστοποιώντας τα διαστήματα αλλαγών, παράλληλα εξασφαλίζουν αποτελεσματικό φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες , χωρίς κραδασμούς και δυσάρεστους θορύβους δίνοντας απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία σε οδηγό και επιβάτες.

[Πηγή: Fiat]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...