Alonso: Η McLaren θα είναι ανταγωνιστική

Σχετικά άρθρα

Η MP4-26 δεν μας έχει πείσει για τις δυνατότητές της στις χειμερινές δοκιμές. Πολλοί νομίζουν ότι η McLaren θα είναι έτη φωτός πίσω από τις Red Bull και Ferrari, οι οποίες έδειξαν πολύ ανταγωνιστικές. Ο πρώην οδηγός της McLaren, Fernando Alonso, θεωρεί ότι η βρετανική ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, αφού σύμφωνα με τον Ισπανό, η MP4-26 είναι πιο δυνατή απ’ όσο δείχνει. Ο “El Nano” δήλωσε για την MP4-26:

Είναι καλύτερη απ’ ότι φαίνεται. Οι χειμερινές δοκιμές δεν εξηγούν τίποτα. Οι ίδιοι λένε ότι περιμένουν λίγο περισσότερα, έτσι ίσως είναι στο ίδιο επίπεδο με τους πρώτους στην Αυστραλία. Όταν φτάσουμε εκεί θα δούμε. Η McLaren δεν πρόκειται να παλεύει για την 10η θέση, αλλά μάλλον για το βάθρο.

Φαίνεται πως οι κορυφαίες ομάδες υπολογίζουν την McLaren. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Hamilton, οι μηχανικοί του Woking πιέζουν πάρα πολύ και στην Αυστραλία θα έχουν κάποιες νέες αναβαθμίσεις μαζί τους, οι οποίες μπορεί να βελτιώσουν την απόδοση της MP4-26.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...