Η MP4-26 δεν μας έχει πείσει για τις δυνατότητές της στις χειμερινές δοκιμές. Πολλοί νομίζουν ότι η McLaren θα είναι έτη φωτός πίσω από τις Red Bull και Ferrari, οι οποίες έδειξαν πολύ ανταγωνιστικές. Ο πρώην οδηγός της McLaren, Fernando Alonso, θεωρεί ότι η βρετανική ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, αφού σύμφωνα με τον Ισπανό, η MP4-26 είναι πιο δυνατή απ’ όσο δείχνει. Ο “El Nano” δήλωσε για την MP4-26:

Είναι καλύτερη απ’ ότι φαίνεται. Οι χειμερινές δοκιμές δεν εξηγούν τίποτα. Οι ίδιοι λένε ότι περιμένουν λίγο περισσότερα, έτσι ίσως είναι στο ίδιο επίπεδο με τους πρώτους στην Αυστραλία. Όταν φτάσουμε εκεί θα δούμε. Η McLaren δεν πρόκειται να παλεύει για την 10η θέση, αλλά μάλλον για το βάθρο.

Φαίνεται πως οι κορυφαίες ομάδες υπολογίζουν την McLaren. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Hamilton, οι μηχανικοί του Woking πιέζουν πάρα πολύ και στην Αυστραλία θα έχουν κάποιες νέες αναβαθμίσεις μαζί τους, οι οποίες μπορεί να βελτιώσουν την απόδοση της MP4-26.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Ferrari]

  • LJ

    Pascal oso kai na prospa8eis na mas kaneis na pistepsoume oti kati kalo 8a ginei auto einai dyskolo gt alla edeijan oi dokimes!

    • LJ, δεν προσπαθώ τίποτα! Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω, από τις στιγμή που σε 12 μέρες θα έχουμε αγώνα! Απλά, οι οδηγοί και οι ομάδες δεν είναι χαζές για να ξεγράφουν την McLaren, αφού οι Βρετανοί έχουν δείξει ότι μέσα στη χρονιά μπορούν να βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, δεν ξέρουμε τι αναβαθμίσεις θα έχουν στην Αυστραλία και πόσο αυτές μπορεί να βελτιώσουν την MP4-26. Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι πίσω από Red Bull και Ferrari, αλλά όχι τόσο μακριά όσο είδαμε στις δοκιμές.

  • Monder

    1 iapwnikos kinhthras me 60000 aloga mas lipei k aksiopistia 10000000000000000000 na ginei maxh xaxax