Τη Ferrari χρήζει φαβορί για την Αυστραλία ο Horner

Σχετικά άρθρα

Και ‘γω που νόμιζα ότι η Red Bull είναι το φαβορί για την νίκη στην Αυστραλία. Για τον αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull, Christian Horner, όμως, η ομάδα του ναι μεν είναι ισχυρή, αλλά το φαβορί για τη νίκη στο Albert Park σε 5 ημέρες είναι η Ferrari. Μήπως η RB7 δεν είναι τόσο γρήγορη όσο νομίζαμε; Μήπως η 150° Italia είναι πιο γρήγορη απ’ όσο μας έδειξε; Μήπως συμβαίνουν και το δύο; Μήπως, όμως, ο Βρετανός θέλει να θολώσει λίγο τα νερά, κάτι που ξέρει να κάνει τόσο καλά;

Κάτι περίεργο υπάρχει στις δηλώσεις του. Ο Horner μάλιστα, ελπίζει πως η Red Bull θα είναι κοντά στην Ferrari! Πάμε να δούμε τι είπε:

Νομίζω ότι η Ferrari δείχνει πολύ ισχυρή και οι άνθρωποι δεν πρέπει να την υποτιμούν. Ελπίζουμε να είμαστε κοντά στον ανταγωνισμό. Υπάρχουν μερικές ομάδες που έδειξαν δυνατές στις δοκιμές. Η Mercedes είχε μια καλή αναβάθμιση. Είναι δύσκολο να πω που είναι η McLaren. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί μπροστά. Είναι αμφίβολο να δούμε κάποια ομάδα να κυριαρχεί και να κερδίσει τους 5 πρώτους αγώνες, για παράδειγμα.

Ποιος υποτίμησε τη Ferrari; “Ελπίζουμε να είμαστε κοντά στον ανταγωνισμό“; Μια ομάδα που έδειξε να πετάει στις δοκιμές, ελπίζει να είναι κάπου κοντά στον ανταγωνισμό, δηλαδή τη Ferrari; Εμένα γιατί δεν με πείθει, όμως;

O Βρετανός μίλησε και για τον Sebastian Vettel, λέγοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον αγαπημένο του οδηγό, καθώς πιστεύει ότι θα έχει πολλή αυτοπεποίθηση και πως ήδη τα έχει πάει πολύ καλά.

Μπαίνει στην επόμενη χρονιά με υψηλή αυτοπεποίθηση και από πολλές απόψεις τα έχει πάει καλά σε αυτά που έχει εξεταστεί. Αν δεν είχε κερδίσει θα έλεγαν “Ωχ, πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ή τώρα ή ποτέ”. Το έχει κατακτήσει όμως, και πάει στην Μελβούρνη ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής, με το νούμερο “1” στο μονοθέσιό του και νομίζω ότι αυτό θα του δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση και θέληση, χωρίς να νιώθει την ίδια πίεση που θα ένιωθε αν δεν το είχε πάρει.

 

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα