Button: Λύσαμε τα προβλήματα αξιοπιστίας

Σχετικά άρθρα

Τα καλά νέα για τη McLaren συνεχίζονται. Φυσικά, και πάλι έρχονται μέσα από την βρετανική ομάδα. Αυτή τη φορά δεν έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις της MP4-26, αλλά με την αξιοπιστία της. Πρόσφατα, ο πρόεδρος της ομάδας του Woking, Martin Whitmarsh, δήλωσε ότι στόχος είναι η βελτίωση της MP4-26 κατά 1 δευτερόλεπτο στον γύρο (!) με το νέο πακέτο που θα φέρει η McLaren στην Αυστραλία.

Ο Jenson Button είναι σίγουρος πως τα (αρκετά) προβλήματα αξιοπιστίας που είδαμε στις δοκιμές έχουν λυθεί και πιστεύει πως η Παρασκευή θα είναι καθοριστική μέρα για τον αγώνα του Albert Park.

Θα κάνουμε πολλά χιλιόμετρα την Παρασκευή και νομίζω ότι θα είναι κλειδί για το Σαββατοκύριακο. Έχουμε κάνει τα μισά χιλιόμετρα σε σχέση με τις κορυφαίες ομάδες. Δεν θα είναι εύκολο να βρούμε την απόδοση του μονοθεσίου. Πιστεύω πως έχουμε λύσει τα προβλήματα αξιοπιστίας που είχαμε στις δοκιμές, και τώρα πρέπει να κάνουμε κάποια καλά χιλιόμετρα την Παρασκευή.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο ρυθμός του μονοθεσίου είναι πολύ καλός, αλλά δεν ξέρουμε πόσο γρήγορο είναι τώρα, ωστόσο, έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω ότι θα βρούμε απόδοση στο αυτοκίνητο και θα πάρουμε το καλύτερο από αυτό για τον αγώνα. Μου αρέσει πολύ η πίστα και όταν τρέχεις έχεις ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Βασικά είναι circuit δρόμου. Είναι μια πολύ γρήγορη πίστα και απολαμβάνω την οδήγηση. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και το μονοθέσιο.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: PETER PARKS/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...