Σπάνιες πρωτότυπες Lamborghini στο μουσείο της Audi

Σχετικά άρθρα

H Audi στο μουσείο της στο Ingolstadt, διοργάνωσε μια ειδική έκθεση από 10 πρωτότυπες Lamborghini. Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα υπόλοιπα μοντέλα της Lamborghini που εκθέτονται κανονικά στο μουσείο.

Η έκθεση ονομάζεται “Real-life Dream Cars” και αποτελείται από τις Lamborghini 400 GT “Monza” (1966), Lamborghini Miura S (1969), Lamborghini Countach LP400 (1974), Lamborghini P 132 (1986), Lamborghini Diablo Roadster (1992), Lamborghini Calà (1995), Lamborghini P 147 “Canto” (1997), Lamborghini P 147 “Acosta” (1997), Lamborghini Concept S (2005) και Lamborghini Murcielago “Versace” (2006).

Η Audi αναφέρει:

Πολλοί θρυλικοί σχεδιαστές εργάστηκαν ώστε να μετατρέψουν τα αυτοκίνητα της Lamborghini από “όνειρα αντρών” σε πραγματικά αυτοκίνητα. Ανάμεσα του οι Marcello Gandini, Nuccio Bertone, Walter de’Silva και Luc Donckerwolke.

O Ferruccio Lamborghini ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι: “Πριν από οτιδήποτε που θα συμβεί, θα πρέπει να υπάρχει ένα όνειρο”. Το όνειρο του για το τέλειο αυτοκίνητο επικράτησε στο τέλος, παρά τις διάφορες αντιξοότητες που προέκυψαν στη πορεία.

Η έκθεση θα τρέχει έως τις 31 Ιουλίου και άμα ο δρόμος σας, σας βγάλει στο Ingolstadt πιστεύω ότι πρέπει να επισκεφτείτε το μουσείο της Audi.

[Πηγή: Teamspeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...