Στον κόσμο της ταχύτερης αναπτυσσόμενης αγοράς του πλανήτη θα περίμενες ότι όλα επιτρέπονται. Ο κόσμος εκεί βγήκε από τα πλαίσια του κομουνισμού και άρχισε να ανακαλύπτει πως είναι ο καπιταλιστικός τρόπος ζωής. Μεγάλα εμπορικά, γρήγορα αυτοκίνητα, κοσμηματοπωλεία κτλ. Ας μείνουνε στα κοσμηματοπωλεία σε αυτό το άρθρο.

Kλικ για μεγέθυνση

Ένας κοσμηματοπώλης την Τρίτη 29 Μαρτίου είχε την ιδέα να επενδύσει ένα Infiniti G-37 εξολοκλήρου με κανονικό χρυσό ώστε να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου. Πήρε λοιπόν το Infiniti και το πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Nanjing έτσι ώστε να τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών. Έλα όμως που τράβηξε και το βλέμμα της τροχαίας που όπως καταλαβαίνεις το παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο δεν επιτρέπεται. Εκτός αυτού η G-37 δεν είχε ούτε πινακίδες.

Πήρε λοιπόν έναν γερανό και αφού έκοψε την κλήση το φόρτωσε και έφυγε! Πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου. Τώρα θα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο μέσα σε 10 ημέρες αλλιώς το αυτοκίνητο θα καταστραφεί!

[Πηγή: wantchinatimes.com]