Ο Sergio Marchionne πήρε μια Ferrari Enzo

Σχετικά άρθρα

O CEO της Fiat και της Chrysler, Sergio Marchionne είναι μια γνωστή φιγούρα που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να κυκλοφορεί με πουλόβερ. Αυτό που οι περισσότεροι δεν ξέραμε είναι ότι ο Ιταλός λατρεύει τα supercars. Έτσι αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, μια κατάμαυρη Ferrari Enzo την οποία της έβαλε πινακίδες Ελβετίας.

Η παραλαβή έγινε στην πίστα δοκιμών της Fiat στο Balocco και εκεί εκτός του ότι παρέλαβε το 660 ίππων supercar διέψευσε τις φήμες ότι η Alfa Romeo θα αργήσει να κυκλοφορήσει μοντέλα της στην Αμερική έως το 2012. Σύμφωνα με τον Marchionne, τα πράγματα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο και η Alfa Romeo θα ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα στην Αμερική μέσα στο 2012.

Τώρα αν την πλήρωσε την Enzo ή την πήρε σαν εταιρικό αυτοκίνητο θα σε γελάσω. Με μισθό που άγγιξε τα 3.500.000 ευρώ το 2010 δεν πιστεύω ότι θα δυσκολεύτηκε να την αγοράσει μόνος τους. Ε ολόκληρος πρόεδρος της Fiat είναι, μια εκπωσούλα θα του έκαναν.

Η Enzo θα κάνει παρέα με μια Alfa 8C Competizione που έχει στην κατοχή του ο Marchionne ενώ το 2007 ο Ιταλός είχε διαλύσει μια κόκκινη 599 GTB.

[Πηγή: OmniAuto.it]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...