Vettel: Άγνωστη η συνέχεια

Σχετικά άρθρα

Μετά από ένα… διάλειμμα στην Κίνα, ο Sebastian Vettel επέστρεψε με άνεση στις νίκες. Ο Γερμανός δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει τη νίκη από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα να αυξήσει το προβάδισμά του στο βαθμολογικό πίνακα των οδηγών. Φυσικά, ο 23χρονος δεν γινόταν να μην είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά τονίζει πως δεν θα είναι όλοι οι αγώνες έτσι γι’ αυτόν και την Red Bull.

Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σήμερα, ειδικά μετά από τόσο δουλειά που έδωσα στους μηχανικούς την Παρασκευή. Ελπίζω, δίνοντας αυτή τη νίκη, να τους βοηθήσω να το ξεχάσουν. Το πρωί του Σαββάτου ήταν καθοριστικό. Όταν μπήκα στο γκαράζ, όλοι μου έδωσαν την εντύπωση ότι τίποτα δεν είναι λάθος και ότι δεν υπάρχει κάτι να ανησυχώ. Όλη η ομάδα δούλευε πολύ σκληρά για να επισκευάσει το μονοθέσιο και αυτές οι στιγμές είναι σημαντικές. Η ομάδα είναι κοντά σε εμένα και αν δεν είναι ικανοποιημένη ή αν δεν έχουν κίνητρα, αντανακλάται σε μένα και το αντίστροφο, έτσι μετά από την απογοήτευση την Παρασκευή, μου έφτιαξαν την ψυχολογία.

Στον αγώνα, είχαμε πολύ καλό πρώτο stint και χτίσαμε κάποια διαφορά και μπορείς να επωφεληθείς από αυτό. Στο τέλος έκανα δύο σύντομα stints, το οποίοι ήταν και το σωστό. Ήταν αλάνθαστη μέσα σήμερα.

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια, έτσι πρέπει να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα υπάρξουν μέρες που θα χάσουμε, αλλά θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες. Αλλά για σήμερα, ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα.

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Red Bull Racing/Bryn Lennon/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...