Hamilton: Ο Vettel μπορεί να κυριαρχήσει

Σχετικά άρθρα

Το ξεκίνημα του Sebastian Vettel είναι εξαιρετικό. 4 pole position και 3 νίκες σε 4 αγώνες. Η RB7 είναι το ταχύτερο μονοθέσιο του grid και φυσικά αυτή τη στιγμή ο Γερμανός είναι ο ταχύτερος συνδυασμός του πρωταθλήματος. Αυτό είναι κάτι που ξέρουν καλύτερα από εμάς οι οδηγοί που τρέχουν μαζί του. Ο Lewis Hamilton δηλώνει ότι το προβάδισμα του 23χρονου στη βαθμολογία είναι μεγάλο και ότι είναι δυνατό να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να κατακτήσει από το πρώτο μισό τον τίτλο.

34 βαθμοί είναι πολύ μεγάλη διαφορά αυτή τη στιγμή. Αλλά τι μπορώ να κάνω; Δεν είναι ο μόνος που ανταγωνιζόμαστε. Υπάρχουν και όλα τα άλλα παιδιά, ο Mark, ο Jenson, ο Fernando και ο Massa.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει πάρα πολύ με την εποχή που ο Schumacher ήταν κυρίαρχος. Τώρα ο Sebastian είναι κυρίαρχος. Pole positions και τους 4 αγώνες, και τους κέρδισε σχεδόν όλους.

Ο “Billion Dollar Man” ρωτήθηκε για το αν ο Vettel μπορεί να πάρει τον τίτλο από τώρα και ο Βρετανός απάντησε:

Δεν φοβάμαι ότι θα συμβεί, αλλά είναι πραγματικότητα, είναι δυνατό. Αλλά είναι επίσης δυνατό ότι μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά και να τους προσπεράσουμε. Μετά μπορεί να δούμε ότι στον επόμενο αγώνα θα έχουν μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από εμάς, και θα συμβεί πάλι το ίδιο. Ωστόσο, η διαφορά είναι μια νίκη και κάτι, έτσι αν δεν έχουν καλό αγώνα στη Βαρκελώνη και εμείς νικήσουμε, θα είμαστε ξανά πίσω στη μάχη.

Υπάρχουν πολλοί αγώνες για να τελειώσουμε, και δεν είμαστε εκατομμύρια μίλια μακριά από το ρυθμό, είναι μόνο στις κατατακτήριες. Αν μπορέσουμε να πάρουμε την pole position θα χαμογελάμε.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...