Η Mercedes GP ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Formula 1. Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που θα ήθελαν να οδηγήσουν ένα “ασημί βέλος”. Σε αυτούς ανήκει και ο Paul di Resta. Ο Σκοτσέζος, rookie της Force India έχει πολύ καλές σχέσεις με την γερμανική ομάδα. Το 2010 έγινε Πρωταθλητής στο DTM και επίσης, η τωρινή του ομάδα συνεργάζεται με την Mercedes-Benz για την παροχή κινητήρων.

Ο 25χρονος θέλει να μπει κάποτε στο γερμανικό μονοθέσιο, ωστόσο, επισημαίνει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι.

Σίγουρα δεν θα με πείραζε μια Mercedes. Θα με κάνει ευτυχισμένο, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Νιώθω ότι είμαι μέλος της οικογένειας της Mercedes και σίγουρα δεν θα με πείραζε να είμαι πλήρες μέλος ξανά κάποια μέρα. Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τη Force India και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος.

Κάτι που μάλλον δεν γνωρίζεις, είναι ότι ο di Resta έχει νικήσει τον Sebastian Vettel. Πότε έγινε αυτό; Το 2006 στο πρωτάθλημα Formula 3 Euro Series. Για τον Σκοτσέζο, όμως, αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο.

Αυτό ήταν τότε. Δεν μπορείς ποτέ να συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν. Έτσι δεν πρόκειται να σας πω ότι είμαι καλύτερος οδηγός από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]