Οι πλουσιότεροι Βρετανοί οδηγοί της Formula 1

Σχετικά άρθρα

Όταν είσαι οδηγός αγώνων και μάλιστα στη Formula 1 είναι λογικό να έχεις πολύ μεγάλη περιουσία. Η βρετανική εφημερίδα Sunday Times έψαξε το θέμα και βρήκε τους πλουσιότερους Βρετανούς οδηγούς που έχουν περάσει από το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Πλουσιότερος αυτή τη στιγμή είναι ο πρώην οδηγός της Ferrari και της Jaguar, Eddie Irvine. Η περιουσία του εκτιμάται στα €90.000.000. Ακολουθεί ο Jody Scheckter, Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1979, η περιουσία του οποίου φτάνει τα €64.500.000.

Από τους ενεργούς Βρετανούς οδηγούς της Formula 1, πλουσιότερος είναι ο Lewis Hamilton. Η περιουσία του Πρωταθλητή του 2008, ο οποίος κερδίζει συνεχώς θέσεις στη σχετική λίστα, υπολογίζεται στα €56.300.000. Ο team-mate του Hamilton, Jenson Button είναι και αυτός αρκετά πλούσιος με περιουσία που αγγίζει τα €54.100.000.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο David Coulthard είναι περίπου το ίδιο πλούσιος με τον Hamilton, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο Nigel Mansell, με την περιουσία του να βρίσκεται στα ίδια περίπου επίπεδα με του Button.

[Πηγή: GMM | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...