Hamilton: Πρώτος από την πρώτη στροφή!

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton ξεκινάει για πρώτη φορά φέτος από την καθαρή πλευρά του grid (στην Κίνα η καλή πλευρά ήταν αυτή των άρτιων αριθμών), και ελπίζει ότι αυτό θα του επιτρέψει να βρεθεί την πρώτη θέση από την πρώτη κιόλας στροφή. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση και να εκμεταλλευτεί το slipstream του Webber. Ας δούμε τις δηλώσεις του Βρετανού.

Οι Red Bull φαίνονται πολύ δυνατές, αλλά θα κάνω τα πάντα για να περάσω τουλάχιστον τη μία, αν όχι και τις δύο, στην εκκίνηση. Ελπίζω να μπορέσω να επιτεθώ αύριο. Όταν ξεκινάς από την καθαρή πλευρά του grid, αυτόματα έχεις μια πολύ καλύτερη ευκαιρία για να έχεις μια καλή εκκίνηση, και αυτή τη χρονιά, συνήθως ξεκινούσα από τη βρώμικη πλευρά, έτσι θα είναι ένα πλεονέκτημα για μένα. Η 3η θέση στο grid είναι μια άριστη θέση, γιατί, αν κάνεις καλή εκκίνηση, μπορείς να πάρεις το slipstream από τα παιδιά μπροστά σου. Στόχος μου είναι να είμαι στην πρώτη θέση στην πρώτη στροφή! Κανονικά δεν γίνεται έτσι, αλλά θα είμαι χαρούμενος αν δεν βρεθώ πίσω.

Όταν προσπαθείς να πάρεις και την τελευταία σταγόνα από το αυτοκίνητο, μερικές φορές μπλοκάρεις τους εμπρός τροχούς, και αυτό μου συνέβη στον τελευταίο γύρο. Ένα σημείο στο εμπρός αριστερό λάστιχο δεν φαίνεται τέλειο, αλλά θα καταφέρουμε να ζυγοσταθμίσουμε ξανά τον τροχό, οπότε θα είναι μια χαρά. Σίγουρα είμαστε βελτιωμένοι αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα συνεχίζουμε να πιέζουμε. Δεν τα παρατάμε, και με το DRS θα πρέπει να δούμε έναν καλό αγώνα.

[Πηγή: McLaren | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...