Όσοι από εσάς παρακολουθήσατε το φετινό, αλλά και τα παλαιότερα Gumball 3000 θα ξέρετε τον Jon Olsson, τον Σουηδό σκιέρ που συμμετείχε με τα δύο του αυτοκίνητα στο φετινό Gumball, την Lamborghini Murcielago LP670-4 SV και το Nissan GT-R. Με το που τελείωσε το Gumball στην Κων/πολη, ο Σουηδός δεν πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Στοκχόλμη, αλλά ακολούθησε μια διαδρομή, διασχίζοντας όλη την δικιά μας Εγνατία, πήγε Ηγουμενίτσα και από εκεί πήρε το πλοίο για Ανκόνα. Στη συνέχεια διέσχισε την κεντρική Ευρώπη και έφτασε τελικά σπίτι του.

Φτάνοντας στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας έπρεπε να περάσει την LP670-4 SV μέσα από μια μπάρα με νερό, ενώ κάπου πάνω στην Εγνατία έκανε την Lambo του να πετά φλόγες. Ο Σουηδός ανεβάσε σχετικό video στο Vimeo του, αλλά και φωτογραφίες στο προσωπικό του blog.

Μερικές φωτογραφίες και video από το ταξίδι της επιστροφής την ημέρα που βρισκόταν στην Ελλάδα, μπορείς να βρεις στη συνέχεια, ενώ περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να βρεις στο προσωπικό του blog, εδώ.


Τέλος δες μερικά video από τον τερματισμό της ομάδας του Olsson στο φετινό Gumball 3000, και ένα Toyota Supra να κάνει drift γύρω από μια Bugatti Veyron.

[Πηγή: Jon Olsson]