Το δοκίμασες στη κουζίνα, στο σαλόνι, στη μπανιέρα, πάνω στον απορροφητήρα, όμως παραδέξου το, το μέρος που προτιμάς είναι το αυτοκίνητο. Τουλάχιστον έτσι μας λένε τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σε δείγμα 3000 ατόμων.

Τι έδειξε η έρευνα; Ότι το 48% θεωρούν το αυτοκίνητο το πιο συναρπαστικό μέρος για να κάνουν σεξ. Ένας στους δύο προτιμάει να τρίζουν μόνο τέσσερα ελατήρια απο κάτω του! Το αυτοκίνητο ήρθε πρώτο, ενώ ένας στους τρεις τη βρίσκει σε ξένα κρεββάτια.

Πιο νορμάλ εκδοχές ακολουθούν με 27% στο δάσος και 22% σε Jacuzzi. Και επειδή προφανώς κατάλαβες ότι μπορούσαν να επιλέξουν πάνω από μια απαντήσεις, ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ένας στους τρεις θεωρεί το αεροπλάνο το πιο συναρπαστικό μέρος για να κάνει sex. Έχεις καταλάβει από καιρό ότι θεωρώ τα αποτελέσματα από τέτοιες έρευνες αστεία και άκρως αναξιόπιστα, αφού ο πιο έγκυρος τρόπος για να μάθω είναι να ρωτήσω εσένα. Εσύ λοιπόν πιο θεωρείς το πιο συναρπαστικό μέρος για να κάνεις σεξ;

[Πηγή: USA Today]