Στην τελευταία έκθεση της SEMA στο Los Angeles είχε παρουσιαστεί μια νέα έκδοση του Prius με την ονομασία Plus που σκόπο είχε να δεί τις αντιδράσεις του κοινού και να ανοίξει μία νέα έκδοση για όλα τα υβριδικά της Toyota με αυτήν την ονομασία. Ήρθε λοιπόν η ώρα να περάσει στην παραγωγή η συγκρατημένη αυτή sport έκδοσης (όπως την ονομάζει η Toyota) η οποία ουσιαστικά δεν περιλαμβάνει κάποια μηχανική βελτίωση.

Πιο αναλυτικά, το πακέτο περιλαμβάνει νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 215/45, νέο εμπρός και πίσω σπόιλερ, μαρσπιέδες που οπτικά μειώνουν την απόσταση του Prius από το έδαφος και που είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην επηρεάζουν τον πολύ καλό αεροδυναμικό συντελεστή 0,25 του Prius, καθώς και αεροτομή στην πίσω πόρτα, ενώ χαμηλότερη είναι και η ανάρτηση, με την εμπρός να έχει μειωθεί κατά 3 εκατοστά ενώ η πίσω κατα 3,5 που σκοπό έχει το χαμηλότερο κέντρο βάρους, τον καλύτερο έλεγχο του οχήματος σε στροφές και σε φρεναρίσματα ενώ η πίσω αντιστρεπτική έχει αντικατασταθεί με μία ίδια από carbon. Στο εσωτερικό τώρα, οι αλλαγές περιορίζονται μόνο στα νέα πατάκια με την υψηλής ποιότητας μοκέτα και τα σηματάκια με το λογότυπο Plus.

To νέο πακέτο θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Ιουλίου και θα μπορεί να τοποθετηθεί και στα Prius που ήδη κυκλοφορούν. Η τιμή του πακέτου ξεκινάει απο τα $3.000! Δεν το λές άσχημο το σύνολο, δε συμφωνείς;


[Πηγή: Toyota]