Hamilton: Δεν μπορώ να έχω μόνο ένα πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές ότι ο Lewis Hamilton θέλει πάντα να νικάει. Φυσικά, αυτό του έχει στοιχίσει βαθμούς, καθώς ο Βρετανός είναι πολύ ανυπόμονος και ο πιο επιθετικός οδηγός της Formula 1. Ο Super Star της McLaren δηλώνει ότι θα είναι απαίσιο αν η καριέρα του τελείωνε και είχε μόνο έναν παγκόσμιο τίτλο. Η δήλωση αυτή σίγουρα μπορεί να έχει πολλές και διαφορετικές ερμηνείες και γεννά νέα σενάρια περί αποχώρησης από την ομάδα του Woking.

O “Billion Dollar Man” είναι ο δεύτερος νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, πίσω από τον Sebastian Vettel. Ωστόσο, για άλλη μια φορά επισημαίνει πως θέλει όσο τίποτε άλλο να γράψει το όνομά του στη τεράστια ιστορία της Formula 1. Ο 26χρονος δήλωσε στην Daily Express:

Θα ήταν απαίσιο αν κέρδιζα μόνο έναν παγκόσμιο τίτλο. Πραγματικά απαίσιο. Θα αισθανθώ ότι ήταν ένα χάσιμο τόσων χρόνων. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι μόνο η συμμετοχή, αλλά δεν είναι. Θέλω να κερδίζω. Είμαι εδώ για να κερδίζω. Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι αυτό για το οποίο ζω. Η δεύτερη θέση είναι λιγότερο καταστροφική, αλλά η τρίτη, η τέταρτη δεν είναι καλές. Ύστερα, πρέπει να το σκεφτείς, θα μπορούσες να είναι στην HRT και να τερματίζεις 20ος ή και χειρότερα. Δε θα ήμουν σε θέση να αγωνιστώ τότε.

Ο Βρετανός μίλησε και για το μέλλον του, αλλά μην περιμένεις να διαβάσεις κάτι συνταρακτικό.

Νιώθω ότι έχω αρκετά χρόνια στην κορυφή που έχουν μείνει για μένα, αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλό σημείο της καριέρας μου. Φυσικά, κάθε απόφαση είναι σημαντική. Θα κάνεις πάντα ερωτήσεις και θα κοιτάς όλες τις επιλογές, τις οποίες θα σκέφτεσαι. Υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορείς να κάνεις; Ποιος ξέρει πως θα είναι οι κανονισμοί; Αλλά έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, και η Mercedes-Benz έχει πάντα τους καλύτερους κινητήρες.

Ο Πρωταθλητής του 2008 ρωτήθηκε και για τον Vettel, για το ότι είναι ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά και για το γεγονός ότι έχει 16 νίκες, τη στιγμή που ο ίδιος είναι στις 15.

Κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε μικρότερη ηλικία από εμένα, και με έβγαλε έξω από τα βιβλία των ρεκόρ. Ελπίζω μόνο ότι δε θα πάρει μεγάλο προβάδισμα στις νίκες. Αν έχεις το μονοθέσιο και ξεκινάς από την pole position, το να νικήσεις τον αγώνα δεν είναι πολύ δύσκολο. Ξεκινώντας από πιο πίσω είναι πολύ πιο δύσκολο.

Ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Hamilton για το αν ο Vettel είναι τόσο καλός οδηγός που θα μπορούσε να ανακάμψει από το πίσω μέρος του grid.

Μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο, σίγουρα. Είδατε ότι ο Mark Webber ξεκινήσει από πίσω στη Σαγκάη και τερμάτισε τρίτος. Αυτό το αυτοκίνητο είναι φαινόμενο. Έχει πολλές ιδιότητες. Τρομερά ανταγωνιστικό, τρομερά γρήγορο. Αυτή τη στιγμή, έχει ένα πολύ δυνατό προβάδισμα στους ώμους τους.


[Πηγή: Daily Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...