Webber: Αισθάνομαι πολύ άνετα

Σχετικά άρθρα

Όπως εξηγήσαμε και στο “πρίσμα“, ο Mark Webber άρχισε να δείχνει την ταχύτητά του στο τελευταίο stint του αγώνα στο Silverstone. Την ίδια ταχύτητα έδειξε και στις σημερινές δοκιμές, γράφοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στην απογευματινή περίοδο. Ήταν το 2009, όταν ο Αυστραλός σημείωσε την πρώτη νίκη στην καριέρα του, κάτι που θέλει να ξανακάνει και φέτος, καθώς δηλώνει ότι μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά και ότι νιώθει πολύ άνετα μέσα στην RB7.

Καλά μέχρι εδώ. Η αίσθηση του μονοθεσίου είναι πολύ καλή εδώ. Ο Fernando και ο Seb είναι πραγματικά γρήγοροι, καθώς, επίσης, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις για τη McLaren, η οποία μπορεί να επανέλθει αύριο. Δεν παρακολούθησαν πολύ τους χρόνους σήμερα, έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στους εαυτούς μας και στη βελτίωση του αυτοκινήτου σε κάνε απόσταση, αυτό είναι το πιο σημαντικό που μπορούμε να κάνουμε. Θα είναι ωραία, αν μείνει στεγνό, καθώς είναι λίγο πιο εύκολο να το διαχειριστείς, αλλά ό,τι και αν γίνει αύριο για εμάς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Μέχρι στιγμής, αισθάνομαι πολύ άνετα.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Julian Finney/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...