Video: To EVO στην θέση του συνεπιβάτη της Pagani Huayra

Σχετικά άρθρα

Ο Harry Metcalfe του αγγλικού EVO πήγε σε ένα ειδικό event που έκανε η Pagani στη Σαρδηνία για την Huayra και τράβηξε ένα video από την θέση του συνοδηγού. Μην νομίζεις ότι ήταν κάποιο event για δημοσιογράφους, αλλά ένα event ιδιοκτήτών Pagani με τον Metcalfe να προσκαλείται αφού ένα ένα Zonda στο γκαράζ του.

Να θυμίσω ότι η Huayra φορά έναν V12 turbo κινητήρα της Mercedes-Benz AMG, M158, 6.0 λίτρων απόδοσης 700 ίππων με 1000 Nm ροπής. Συνδυάζεται με έναν 7-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με AMT ρομποτικό σύστημα με πολλά προγράμματα οδήγησης, συνολικού βάρους 96 κιλών. Όλα τα παραπάνω δίνουν την δυνατότητα στην πισωκίνητη Huayra να έχει τελική ταχύτητα 370 χλμ/ώρα και να μπορεί να παράγει πλευρικές δυνάμεις της τάξεως των 1.5 G. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.2 δευτερόλεπτα.

Μόλις 20 αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται τον χρόνο στις εγκαταστάσεις της Pagani στην Ιταλία και αναμένεται να κοστίζει γύρω στις €1.000.000.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mRBCbMy_Tw0

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...