Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δε θα ήθελε για τον εντός έδρας του ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός ήταν κατώτερος των περιστάσεων, ο αγώνας του δεν ήταν αλάνθαστος και για άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τους “μπελάδες” που υπάρχουν στην πίστα. Ο Πρωταθλητής ήταν σχεδόν για 20 γύρους πίσω από τον Felipe Massa, και παρόλο που ήταν ταχύτερος, δεν μπορούσε να προσπεράσει, χάνοντας πολλά δευτερόλεπτα πίσω από τον Βραζιλιάνο. Η 4η θέση ήρθε ύστερα από καθυστέρηση των μηχανικών της Ferrari στο τελευταίο pit stop, στους οποίους χρωστάει και τους 2 επιπλέον βαθμούς που πήρε, αλλά δεν άξιζε.

Ήταν ένας σκληρός και δύσκολος αγώνας. Στην αρχή, η αίσθηση δεν ήταν τόσο κακή, αλλά έκανα λάθος, που με έριξε στην 5η θέση και από εκεί ήταν δύσκολο να ανακάμψω. Νομίζω ότι η 4η θέση ήταν η μέγιστη που μπορούσαμε να πάρουμε, δεν είναι ικανοποιητικό, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι άλλοι ήταν ταχύτεροι. Δεν είχα καλή αίσθηση με το μονοθέσιο όλο το Σαββατοκύριακο και δεν είχα τον ρυθμό που είχε ο Mark με το αυτοκίνητο.

Το τελευταίο pit stop ήταν φανταστικό. Μπαίνεις στο pit lane πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο, μπαίνεις μέσα στο δικό σου box και ανυπομονείς να φύγεις όσο πιο γρήγορα τα αγόρια αλλάξουν τους τροχούς. Όταν έβγαινα έξω ήταν ωραίο που είδα τη Ferrari ακόμα ακινητοποιημένη. Τα εύσημα ανήκουν στα αγόρια, έκαναν πολύ καλή δουλειά. Τόσο ο Felipe όσο και εγώ παλεύαμε για μεγάλο μέρος του αγώνα και οι δύο ήμασταν στο όριο. Είχαμε ένα πρόβλημα στο μέσο του αγώνα με τα φρένα, αλλά το διαχειριστήκαμε καλά, έτσι μπορούμε χαρούμενοι με την ανάκαμψη από αυτό.

Η Ουγγαρία είναι ο επόμενος αγώνας, όπου συνήθως είναι μια καλή πίστα για μας, έτσι θα δούμε, αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε. Η McLaren και η Ferrari ήταν πολύ γρήγορες στον αγώνα αι πρέπει να επιστρέψουμε και εμείς στον ρυθμό που έχουν αυτοί.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]