Κατά διαστήματα όλοι έχουμε δει αρκετούς να προσπαθούν να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο ανάμεσα σε δύο άλλα με την χρήση χειροφρένου. Φυσικά οτιδήποτε τρελό υπάρχει σε τούτο εδώ το κόσμο πρέπει να επισφραγιστεί και με έν βραβείο Guinness (και να γιορταστεί με τη συνονόματη μπύρα).

Αυτός εδώ λοιπόν ο Γερμανός, ονόματι Ronny Wechselberger με παρατσούκλι C-Rock, σε μια εκδήλωση στο Βερολίνο στις 2 Απριλίου 2011 υπό την επίβλεψη επίσημου κριτή των Guinness World Records (GWR), της οποίας το βίντεο βγήκε στον αέρα μόλις σήμερα, οδηγώντας ένα VW Polo, έσπασε το προηγούμενο το ρεκόρ των 27 εκατοστών για το πιο στενό πάρκάρισμα ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Η συνολική απόσταση ήταν 26 εκατοστά.

Όμως η χαρά του δε κράτησε για πολύ αφού προσφάτως σε μια αντίστοιχη ενδήλωση ενός κινέζικου τηλεοπτικού show, ο Κινέζος Zhang Hua κάταφερε να μειώσει την απόσταση σε 24 εκατοστά. Δυστυχώς το αντίστοιχο video δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά η GWR ενημέρωσε ότι θα γίνει αργότερα μεσα στη χρονιά!

Εγώ δε μπορώ παρά να συγχαρώ και τους δύο αλλά αναρωτιέμαι πόσους δεκάδες προφυλακτήρες θα έχουν καταστρέψει κατά τη διάρκεια της “προπόνησής” τους.

[Πηγή: YouTube]

  • Απίστευτος ο τύπος! Άψογος και στο δεύτερο άρθρο Gazo… συνέχισε δυνατά :)

    • ευχαριστώ πολυ ρε @ngel !!!!

  • hellboy

    ειναι λιγο ψευτια,μπροστινο κινητο,χωμα να γλιστρισει το πισω μερος,και τα 3 αυτοκινητα vw περισοτερο για διαφιμηση κανει(αστειακι εκανα μην βαρατε)!!!το καλυτερο παρκαρισμα το ειδα στο top gear usa που ταννερ(δεν οδηγουσε) εμαθε εναν τυφλο να παρκαρει ετσι.προσπαθησα να βρω βιντεο δεν βρηκα! gazo καλη συνεχεια!!αντε να τα 1000σεις τα αθρα !!

  • Ωραίος ο τύπος;!! Ε λογικά έφαγε πολλούς προφυλακτηρες, αλλα δεν λένε ότι άμα δεν πέσεις δεν θα μάθεις;;;; Το ίδιο έκανε αυτός! Go gazo gο!!!