Video: Guinness Records για στενό παρκάρισμα

Σχετικά άρθρα

Κατά διαστήματα όλοι έχουμε δει αρκετούς να προσπαθούν να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο ανάμεσα σε δύο άλλα με την χρήση χειροφρένου. Φυσικά οτιδήποτε τρελό υπάρχει σε τούτο εδώ το κόσμο πρέπει να επισφραγιστεί και με έν βραβείο Guinness (και να γιορταστεί με τη συνονόματη μπύρα).

Αυτός εδώ λοιπόν ο Γερμανός, ονόματι Ronny Wechselberger με παρατσούκλι C-Rock, σε μια εκδήλωση στο Βερολίνο στις 2 Απριλίου 2011 υπό την επίβλεψη επίσημου κριτή των Guinness World Records (GWR), της οποίας το βίντεο βγήκε στον αέρα μόλις σήμερα, οδηγώντας ένα VW Polo, έσπασε το προηγούμενο το ρεκόρ των 27 εκατοστών για το πιο στενό πάρκάρισμα ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Η συνολική απόσταση ήταν 26 εκατοστά.

Όμως η χαρά του δε κράτησε για πολύ αφού προσφάτως σε μια αντίστοιχη ενδήλωση ενός κινέζικου τηλεοπτικού show, ο Κινέζος Zhang Hua κάταφερε να μειώσει την απόσταση σε 24 εκατοστά. Δυστυχώς το αντίστοιχο video δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά η GWR ενημέρωσε ότι θα γίνει αργότερα μεσα στη χρονιά!

Εγώ δε μπορώ παρά να συγχαρώ και τους δύο αλλά αναρωτιέμαι πόσους δεκάδες προφυλακτήρες θα έχουν καταστρέψει κατά τη διάρκεια της “προπόνησής” τους.

http://www.youtube.com/watch?v=jeFNunnYiKY

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...