Για μια ακόμη φορά, οι γραμμές που αφορούν την υγεία και την πορεία αποκατάστασης του Robert Kubica θα διαβαστούν ευχάριστα! Αυτή τη φορά, υπάρχουν δηλώσεις από τον Gerard Lopez, μεγαλομέτοχο της Renault, ο οποίος δηλώνει ότι ο Πολωνός αναρρώνει καλά. Επίσης, τονίζει ότι θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Νομίζω ότι πάει καλά. Προφανώς, είναι μια σκληρή μάχη γι’ αυτόν, αλλά αν κάποιος μπορεί να επιστρέψει, είναι αυτός. Δυστυχώς, δεν είναι το πρώτο σοβαρό ατύχημα για τον Robert. Γνωρίζουμε την δύναμη της ψυχής του, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πότε θα ανακάμψει και σωματικά. Νομίζω ότι θα γίνει καλά και ελπίζω να τον δούμε ξανά μέσα σε ένα μονοθέσιο Formula 1, αν και δε νομίζω ότι θα συμβεί αυτή τη σεζόν.

Ο Lopez μίλησε και για τον Nick Heidfeld, λέγοντας ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Γερμανό.

Είμαι χαρούμενος με το πρώτο μισό, αλλά όχι απόλυτα ευχαριστημένος με το πώς είναι σαν αρχηγός, αλλά και με την απόδοσή του μέσα στην ομάδα. Φέραμε τον Nick σαν πολύ πιο έμπειρο οδηγό από τον Vitaly και έκανε πολύ καλή δουλειά με το βάθρο στη Μαλαισία, αλλά δεν ήταν όσο σταθερός θα θέλαμε από έναν έμπειρο οδηγό σαν αυτόν.


[Πηγή: ESPNF1 | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]